Той показва голям асортимент, добър дизайн и широк спектър от различни функционалности.

 

Една от иновациите на Hörmann е изключително здравата повърхност Duradecor. Специфичното при нея е, че при производството ѝ декор, основа и покритие се пресоват под високо налягане само в един работен режим и практически се свързват неразривно един с друг. Почти толкова здрава, колкото кухненски плот, повърхността Duradecor е устойчива на удари, изтриване и на високи температури и е изключително лесна за поддържане, като в същото време позволява постигане на овални форми по ъглите на касите и первазите.

Една от представените в шоурума интериорни врати може да бъде с различни декори от вътрешната и външната страна, както и с различни степени на сигурност и различен обков.

 

Друга врата в шоурума е предпочитана за хотели, защото повърхността й не се цапа лесно и е задължително в комбинация с метална каса.

Следващата врата е дървена за противопожарни цели Т30 със специална маркировка за пожароустойчивост. Тя има различни видове обков, автомат за самозатваряне, панти от благородна стомана, задължително многоточково заключване, както и падащ праг. 

 

 Остъкленията при Хьорман винаги са закалени, за да няма щети и да са възможно най-безопасни. При тази врата стъклото е по цялата дължина, няма допълнителни рамки, което я прави и много красива.

Достигаме до най-интересните врати - високи предизвикателни врати за по-големи помещения с различна комбинация на цвета на касата и този на платното. Вратата е с магнитно езиче, скрити панти и съответно - с максимално изчистена визия. Не на последно място по важност е специалната повърхност, върху която не остават следи от пръсти, което се вижда особено добре на тъмните врати.

 

 

 Една интересна разновидност е врата със същото специално покритие, но с релефна структура.

 Други изложени продукти в шоурума за интериорни врати на Hörmann са плъзгащите се врати, които могат да бъдат със и без остъкление.

Показваме ви и още един вариант - стъклена врата, монтирана на дървена каса, като стъклата могат да бъдат по-прозрачни или по-плътни. Вратата може да бъде изработена и в комбинация с метална каса.       

Снимки: CityBuild.bg

„Хьорман България" ЕООД

Казичане

Западна Индустриална Зона

ул. „Фарма парк" 19