Фирмата допълва асортимента си с външна врата от комбинация между алуминий и благородна стомана.

Вратата ThermoPlan Hybrid от Hörmann се отличава със съосна визия на платното и касата от двете страни и е изключително здрава и устойчива на атмосферни влияния.

 

Новата алуминиева външна врата ThermoPlan Hybrid на Hörmann предлага щедра и модерна визия: Платното и касата са в една равнина както от външната, така и от вътрешната страна.

 

Асортиментът от външни врати на Hörmann предлага разнообразие от модели и мотиви за домове във всеки стил. Изцяло от алуминий или от комбинация между алуминий и стомана - ще откриете подходящата врата за всеки вкус и портфейл. Сега Hörmann допълва асортимента си от висококачествени алуминиеви външни врати с външната врата ThermoPlan Hybrid.

 

Особено подхождащи на модерната архитектура са щедро оформените входове, при които външната врата се вписва елегантно в цялостната визия. Освен цвета и дизайна, скрито разположените панти и равнинната визия на вратата също се числят към качествените характеристики, на които залагат строителните предприемачи и архитектите. Външната врата ThermoPlan Hybrid се отличава най-вече с това, че платното е оформено в една равнина с касата както от външната, така и от вътрешната страна и по този начин изглежда особено щедро и елегантно. Също така се предлага избор от разнообразни дизайни и цветове.

 

Платното и касата са в една равнина от външната и от вътрешната страна. Така се постига изключително мащабна и модерна визия.

 

Предлаганата само от Hörmann /по данни на производителя/ комбинация от алуминий и благородна стомана осигурява изключително стабилна конструкция. ThermoPlan Hybrid предлага също така много добър коефициент на топлоизолация (UD-стойност 0,87 W/ (m²·K)) и стандартно включено защитно оборудване клас RC 3.