Компанията ще представи нова категория продукти на още по-голяма изложбена площ.

До момента на изложението BAU компания Hörmann се представяше обичайно с разнообразни и първокласни продукти на площ от над 1400 м2. През 2019 г. към тях са добавени още 120 м2 площ, където на изложбен щанд 302 в хале B3 производителят на врати за дома и индустрията ще покаже на посетителите си изцяло нов продуктов асортимент.

На изложението BAU през 2017 г. навалицата пред щанда на Hörmann беше голяма. През 2019 г. с най-голямата си презентация до момента и множество нови иновации компанията цели да продължи успеха си от предходните години.

На изложението BAU 2017 компания Hörmann обяви, че с придобиването на италианското предприятие Pilomat – водещ световен производител на боларди, роуд блокери, бариери с повдигащо се рамо и блокери с шипове, в бъдеще ще се предлагат системи за контрол на достъпа с марката Hörmann. През изминалата година беше придобито още едно предприятие, а именно Hermann Automation, което разработва и произвежда бариери и паркинг системи. Сега тази нова категория продукти се представя за първи път на изложението BAU и боларди, бариери и касови автомати ще бъдат показани на допълнителна изложбена площ. Акцентът ще е върху световна новост при болардите.

При задвижванията за врати ще бъдат показани решения, които са били усъвършенствани или новоразработени в завода на Hörmann за задвижваща техника. Специално внимание тук е обърнато на темите Smart Home и цифрови мрежи.

Фокусът при всички продукти за частните жилища е върху темите дизайн и разнообразие в оформлението. В частност при външните врати ще бъдат представени нови дизайни и варианти на оборудване. Сред тях например и изцяло нова серия външни врати.

Някои иновации и конструктивни подобрения при продуктите с пожароустойчивост и димозащита, както и при касите, също очакват посетителите на изложението BAU. Новости от областта на товаро-разтоварната техника и при системите индустриални врати също се числят към изложения асортимент на най-големия до момента изложбен щанд на компания Hörmann. Това включва например нови разработки в областта на сервиза и техническата поддръжка на системите индустриални врати.