Концепция 4x4 дава избор между четири различни повърхности и четири цвята, които могат да се комбинират произволно помежду си.

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени материали, продължителна експлоатация и разнообразен дизайн. Concepto от серията DesignLine допълват най-вече модерния стил на обзавеждане. Дървените интериорни врати се предлагат със специални повърхности и в модни цветове.

С DesignLine Concepto компания Hörmann предлага модерни дизайни за интериорни врати. Новото допълнение сега са релефна повърхност с дизайн Leinen /лен/ и популярния цвят „таупе".

 

Концепция 4x4

В рамките на концепцията се предлага избор между четири различни повърхности и четири различни цвята, които могат да се комбинират произволно помежду си. При повърхностите изборът е между мат, гланц, с релеф и дизайн тип „лен“. Те могат да се комбинират с популярните цветове бяло, антрацит, сиво и таупе. Независимо дали ще са с еднакъв дизайн или ще са комбинирани помежду си, вратите от концепцията 4x4 придават мащаб на модерните помещения. 

Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto се предлагат с изцяло новия дизайн Leinen /лен/. Те могат да се комбинират с цветовете бяло, сиво, антрацит и таупе (отляво надясно).

 

Изцяло остъклени врати за облени в светлина помещения

Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto могат да се комбинират с изцяло остъклени врати със същата визия. Така стъклените врати получават релефна структура тип Schiefer /със светлосенки/ или Leinen /лен/ и хармонират изключително добре в помещение с дървени интериорни врати.

Duradecor – изключително дълготрайни врати

И четирите повърхности се характеризират с голяма здравина: Ultramatt /мат/, Schiefer /със светлосенки/ и Leinen /лен/ са налични в комбинация с предлаганата само от Hörmann /по данни на производителя/ повърхност Duradecor. Duradecor е особено удароустойчива, устойчива на изтриване и нечувствителна на почистване, така че вратите остават дълго време красиви и без увреждания. Матовата повърхност е разработена така, че по нея да не остават пръстови отпечатъци – нежелан страничен ефект, който се среща често при матовите повърхности. Гланцовият вариант /Gloss/ със заздравената си акрилна повърхност е почти толкова устойчив, колкото и повърхността Duradecor.