Компанията разработи специална технология на печат, която позволява още по-разнообразно оформление на гаражните врати.

Технологията дава възможност да се изобразяват с фотореалистично качество най-различни дизайни. Новата гладка повърхност Duragrain осигурява уникално разнообразие в оформлението на гаражните врати.

Врати с фотореалистичен дизайн предлага Hormann

Новата повърхност за гаражни врати Duragrain на Hörmann осигурява още по-голямо разнообразие при оформлението: 24 максимално различни декора могат да бъдат отпечатани с фотореалистично качество върху гаражните секционни врати Hörmann.

На изложението BAU 2019 Hörmann представи за първи път гаражни врати с тази нова повърхност. Освен безопасността, комфорта и топлоизолацията, съществена роля за дома има и неговата визия. Дизайнът на гаражната врата допринася значително за това. Индивидуалността е коз, модерната визия на дърво, бетон или ръжда се радва на увеличаващо се търсене.

На изложението Hörmann представи нова технология на печат за гаражни секционни врати, с помощта на която дървесни декори и модерни дизайни, като например бетон или ръждива стомана, могат да се изобразят с фотореалистично качество. Повърхността Duragrain създава изцяло нови възможности за оформление на гаражните врати.

Гаражните секционни врати Hörmann с модерната обшивка на L-линии се предлагат в 24 декора Duragrain. Сред тях са например „ръждива стомана", „бетон" и различни видове дървесина като „white oak", „бамбук" или „тиково дърво". Тези мотиви се изобразяват върху гаражните врати Hörmann детайлно, с неизбеляващи цветове и много реалистично изглеждащи, като накрая се запечатват с устойчив защитен лак за постигане на трайно красива визия на вратата. Също така повърхността Duragrain е устойчива на UV лъчи и драскотини, така че дизайнът няма да се увреди нито от избеляване поради често излагане на слънчевите лъчи, нито от появата на дребни драскотини.

Врати с фотореалистичен дизайн предлага Hormann

Новата повърхност за гаражни врати Duragrain на Hörmann с 24 декора предлага огромно разнообразие в оформлението.