СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
На вашето внимание:
 • Всички » Бои и лакове 

Марисан

Русе 7009, Източна промишлена зона, ул. “Калнъ дере”15
телефон(и):  082/ 519 721; 082/ 519 722;
факс: 082/ 845 344
e-mail: info@marisanbg.com
уебсайт: 

Дейност:
Разглеждан профил: 28085
Запитвания чрез Citybuild.bg: 17
Марисан в:
 • Изолации • Хидроизолации
 • Лепила и мазилки
 • Изолации • Топлоизолации
 • Сухо строителство
 • Бои и лакове
 • Строителна химия
всички фирми в:
 • Изолации • Хидроизолации
 • Лепила и мазилки
 • Изолации • Топлоизолации
 • Сухо строителство
 • Бои и лакове
 • Строителна химия

 

МАРИСАН е модерна българска компания, в която се гордеем с богат и дългогодишен опит в производството и предлагането на богата гама от системни решения и материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие, компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден доставчик, предлагащ на всички свои партньори и професионалисти в бранша интегрирани комплексни решения в редица области на строителството.

 

Фирмата е създадена през 1998 г., обединявайки в себе си опита и идеите на своите създатели – познанието на нуждите на българския пазар на строителни материали и опита на западно-европейския пазар с неговите тенденции и ноухау в сферата на строителството и продуктите в бранша. Идеята, около която всички в МАРИСАН се обединяват, и която става едновременно и философия на фирмата е производството на такива продукти, които осигуряват строителство, щадят природните ресурси и гарантират функционални и комфортни условия на живот и труд. Не по-маловажно е и желанието за оптимизация дейността на работещите в тази среда - инвеститори, строителни предприемачи, майстори и работници.

 

През годините тази философия се доразвива и придобива нови аспекти и ангажименти – амбицията МАРИСАН да спомогне успешно за разрешаване проблема със съхраняване живота на старите постройки и качественото изграждане на нови такива. С тази цел във фирмата непрекъснато се извършват изследвания и разработки за производство и предлагане на пазара на системи от продукти и услуги, които да запазват, подобряват и дългосрочно да предпазват от повреди различните части и конструктивни елементи на сградите (фасади, стени, покриви, подове, облицовки и др.) Редом с тези функционални задачи се нарежда и естетическото оформяне на сградите с цвят и структура. Казано на кратко целта, която ние в МАРИСАН сме си поставили, е да бъдем новатор в оформянето на едно екологично и функционално човешко жизнено пространство и именно това мотивира съвместната ни работа с клиенти и партньори, споделящи същите приоритети и цели.

 

Цялата политика на фирмата, както и високите изисквания, които сме си поставили се съдържат в нашия девиз: Да строим съзнателно!

 

Водена от желанието си да предлага на потребителите нови високотехнологични продукти и системи, да гарантира още по-добър контрол върху качеството на цялата си продукция и осъзнавайки отговорността, която носи за тях не само до момента на купуването им, а и след това, МАРИСАН логично стигна до следващата важна стъпка в развитието си – изграждането на собствена изпитателна лаборатория.

 

Тя е оборудвана с най-съвременна лабораторна техника, която отговаря на всички международни стандарти и позволява да бъдат изследвани детайлно всички видове сухи строителни смеси, мазилки и цялостни системи за хидро- и топлоизолиране при различни атмосферни

условия и подложени на различни натоварвания. Висококвалифицираните технолози работещи в лабо-раторията и тясното сътрудничество с лабораториите на BASF, WACKER и DOW CHEMICAL дават самочувствие на фирмата, не само да повиши ефективността на настоящите си, но и да разработи и предложи нови продукти и решения, изпреварващи очакванията на пазара.

 

Водени от презумпцията, че само висококачествени продукти и системи могат да отговорят на високите и постоянно увеличаващи се изисквания, които в днешно време са поставени пред строежите и сградите от инвеститорите и контролиращите служби и организации, всички звена във фирмата са подложени на постоянен контрол. За тази цел сме внедрили редица системи за управление и мониторинг на качеството:

 

ISO 9001:2008

OHSAS 18001:2007

СИСТЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВЕН КОНТРОЛ

 

Всички те всяка година се одитират и контролират от независими организации. Сертификатите, които те издават потвърждават, че качеството, което ви предлагаме отговаря на всички световни норми, и че взетите във фирмата мерки по неговото постоянно контролиране са адекватни и правилни.

 

Едно от доказателствата, че посоката на избрания от нас път е правилна са признанията и наградите, които фирмата е получила за своята работа и качество на продуктите:

 

2007 г. – ЗНАК ЗА КАЧЕСТВО от Българската асоциацията за изолации в строителството

2008 г. – ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА КАЧЕСТВО на Пловдивският панаир 2008 г

2008 г. – ТОП 100 за най-динамично развиващи се компании през годината в България

2009 г. – Най-динамично развиваща се компания в Северна България през годината

2010 г. – ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА КАЧЕСТВО от Съюза на специалистите по качество в България

2010 г.–НАГРАДА ЗА НАЙ-ДОБРИ ПРАКТИКИ ПО КАЧЕСТВО от Съюза на специалистите по качество в България

 

МАРИСАН е единствената фирма покрила изискванията за реализация на първия обект по пилотния проект на ООН „Демонстрационно обновяване на многофамилни жилищни сгради”.

 

Продуктовите групи на МАРИСАН:

- Системи за топлоизолиране

- Интегрирани системи за топлоизолация

- Ефективни топлоизолации от EPS

- Ефективни топлоизолации от графитен EPS

- Насипни топлоизолационни материали

- Лепила и шпакловки за топлоизолации

- Аксесоари за ТИС

- Фасадни системи

- Грундове и грундиращи бои

- Фасадни мазилки

- Фасадни бои

- Декоративни фасадни облицовки

- Системи за керамични покрития

- Лепила за плочки и керамика

- Фугиращи смеси

- Системи за хидроизолиране

- Хидроизолационни системи

- Хидроизолации на циментова основа

- Хидроизолационни ленти и мембрани

 

- Архитектурен и декоративен дизайн

- Архитектурни детайли и фасадни профили от EPS

- Интериорни детайли и елементи от EPS

- Декорации и форми от EPS

- Шпакловки

- Циментови шпакловки

- Гипсови шпакловки

- Хастарни мазилки

- Разтвори за зидане

- Подови замазки

- Строителни и технически разтвори

- Грундове

- Силикони и уплътнители

- Монтажни лепила и пени

Изпратете запитване:
Вашето име:
Ваши контакти (телефон/е-mail):
Вашето запитване: