Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Професионална интериорна фотография за архитекти

Създайте нова тема   Напишете отговор    citybuild.bg Форуми -> Архитектура
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stefan_Solakov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 27, 2010 6:53 pm    Заглавие: Професионална интериорна фотография за архитекти Отговорете с цитат

Здравейте. Казвам се Стефан Солаков и се занимавам с интериорна фотография.

Желая да предложа своите услуги в заснемането на интериорни и екстериорни решения на архитектите, които желаят да повишат значително нивото на представянето на своя труд. Вярвам, че изобразяването на професионално ниво на едно завършено архитектурно решение спомага то да изпъкне над конкурентните му творби.

Ще си позволя да покажа снимки на интериори, които съм снимал до сега, за да имате представа какво мога да предложа аз:

Можете да се запознаете с работата ми на адрес:
www.stefansolakov.com

Ако това, което виждате, ви харесва, ще се радвам да бъда от полза за вашия бизнес.

Можете да се свържете с мен чрез:
GSM: 0897 75 38 72
e-mail: stefan_solakov@yahoo.com
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    citybuild.bg Форуми -> Архитектура Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети