СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Технопанел” планира разширение на производството
 Facebook

„Технопанел” планира разширение на производството29.01.2018 / 12:38 - CityBuild.bg

Важен за нас е ръстът на доверието на клиентите към комплексната услуга, която им предлагаме, каза мениджърът продажби Неделин Василев.

 

 

Г-н Василев, върху какви обекти работите в последно време?

 

За „Технопанел" изминалата година беше доста успешна, благодарение на нашия екип. Благодаря на всички за усилията, които положиха в професионалното изпълнение на ангажимента ни към нашите клиенти - да намират в нас довереният партньор за изграждане на техния бизнес. Проектите, върху които работим, са разнообразни - основно в сферата на индустриалното строителство, селското стопанство и промишлеността.

 

В момента работите върху кравеферма в село Спасово.

 

Да, в момента произвеждаме и доставяме сандвич панели на ЗП „Димо Димов", но проектът не е нов за „Технопанел", а продължаваме едно успешно сътрудничество с дългогодишен наш партньор. На този обект преди години направихме първите си доставки на покривни сандвич панели с мембрана и стъклопласт - особено подходящи за животновъдни ферми. Настоящата ни работа ме кара да се чувствам удовлетворен от това, че в лицето на „Технопанел" нашите клиенти намират един сигурен и надежден доставчик на фасадни и покривни ограждащи системи за техните проекти.

 

Какво ви предстои?

 

През тази година планираме разширение на производството и засилено присъствие в съседните страни. Продуктите, които предлагаме, са традиционно застъпени все повече в строителството на сгради от всякакъв тип за нуждите на селското стопанство. Мисля, че ръстът в търсенето на сандвич панели ще бъде умерен до силен в краткосрочен план, а това, което е важно за нас, е ръстът на доверието на нашите клиенти към комплексната услуга, която им предлагаме, да е непрестанен. „Технопанел" ЕАД се утвърди като сериозен партньор на по-голямата част от компаниите, работещи в сектор „Селско стопанство" и искрено се надявам и работим за това да оправдаем доверието, което сме получили. Сигурен съм, че на всички нас ни предстои една поредна успешна година, която, разбира се, ще бъде изпълнена и с много предизвикателства, съревнование, конкуренция, но и с много победи.

 

 

 
още от Новини

още от Интервюта

още от Баш майстор