СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Accor открива Pullman Okol Golf Resort & Spa до София през 2022 г.
 Facebook

Accor открива Pullman Okol Golf Resort & Spa до София през 2022 г.25.10.2019 / 13:24 - CityBuild.bg

Брандът PULLMAN ще влезе за първи път в България като част от новия комплекс OKOL LAKE PARK.

 

Orbis, дъщерното дружество на Accor в Източна Европа, подписа споразумение за управление на Pullman Okol Golf Resort & Spa. Той ще е част от новия комплекс Okol Lake Park до язовир Искър, за който вече ви разказахме в CityBuild.bg (вижте подробности за проекта тук).

 

 

България - както целият регион на Югоизточна Европа, предлага изцяло непознати дестинации както за бизнесмени на път, така за пътуващите за удоволствие. Инвестиционният проект Okol Lake Park е впечатляващ и много обещаващ - поради близкото си местоположение до международното летище София, и заслужава най-добрата първокласна световно известна марка. Ние наистина сме горди, че Accor бе избран да управлява този изключителен курортен проект", коментира Франк Реул, ръководител на Отдел „Развитие" в Accor за Източна Европа.

 

 

Този проект е изключителен - не само заради прекрасното местоположение и красотата на природата наоколо, но и защото местната общност заслужава отговорна инвестиция, носеща ползи за всички в региона. Имахме нужда от силен премиум бранд като Pullman, за да съчетаем съвременен дизайн и архитектура с природни красоти и запомнящи се момент", каза Валентин Каназирев, основният инвеститор и визионер на Okol Lake Park.

 

 

5-звездният хотел ще разполага със 149 стаи и 40 брандирани жилища Pullman Living заедно с 4 900 м2 луксозна спа зона с вътрешен и външен басейн, разположен на покрива. Обитателите на брандираните къщи Pullman Living ще могат да се възползват от всички удобства на Okol Lake Park, включително хотелските съоръжения. Ще разполагат с достъп до широк спектър от хотелиерски и жилищни услуги, включително портиер, ресторант и частен транспорт. Ще имат възможността да се възползват и от програмата на Pullman за отдаване на обекти под наем, която им позволява да генерират допълнителни доходи, когато не обитават имота.

 

 

Pullman Okol Golf Resort & Spa също ще разполага с конферентен център с площ от 1 900 м2 и капацитет за организиране на събития до 500 души. Хотелът ще предложи иновативна концепция на световно ниво за храни и напитки, вдъхновени от местната кухня и ще разполага с няколко ресторанта, разположени на площ от 550 м2.

 

 

Голф игрището е проектирано като висококачествено съоръжение с дължина 7000 ярда, пар 72. Разположено на 1000 метра надморска височина на площ от 650 декара, то ще предложи гледки към ски пистите на Боровец и язовир Искър. Ще функционира като парково игрище от отворен тип и ще бъде достъпно както за напреднали и начинаещи играчи, така и за гостите и жителите на Okol Lake Park, които не играят голф. За да се подсили още повече предизвикателството за професионалистите и удоволствието за начинаещите, към всяка дупка ще има специално проектирани четири тий зони.

 

 

Клуб хаусът на голф игрището ще бъде част от 5-звездния Pullman Okol Golf Resort & Spa. Това е място, където голфъри, жители и гости на Okol Lake Park ще имат възможност да се срещнат и общуват.

 

 

В момента Accor управлява 4800 хотела по света, включително почти 3000 хотела в Европа. С 1150 хотела в процес на строеж стратегията на Accor е да ускори развитието на хотелиерския си бизнес, както чрез цялостен растеж, така и чрез придобивания. Групата вече управлява 2 хотела в България: Novotel Sofia, собственост на „Маркан Холдинг" АД, и ibis Sofia, като е на път да открие и първия си луксозен бутиков хотел в България - MGallery в Пловдив през март 2020 г.

 

Основна мисия на Accor e да създаде устойчива система за изграждане на допълнителна стойност и да утвърди ролята си в съхранението на планетата и обществото. Чрез програмата PLANET 21 групата се опитва да наложи „позитивност в хотелиерството", а чрез Accor Solidarity - да подпомогне хора в неравностойно положение чрез професионални обучения и достъп до работни позиции.

 

 
още от Новини

още от София