СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Алеята на здравето“ в Белоградчик посреща туристическия сезон с нов облик
 Facebook

„Алеята на здравето“ в Белоградчик посреща туристическия сезон с нов облик12.04.2019 / 18:00 - CityBuild.bg

Над 20 хиляди лева вложи общината в ремонта.

 

Ремонтирани и боядисани са всички пейки. Пътеките са почистени от клони и храсти. С нова хидроизолация са фонтаните. Три от наблюдателните площадки, от които се вижда величествената панорама на Белоградчишките скали, са изцяло подновени.

 

 

 

 

 

Предстои подмяна на пейките и столчетата в градинката пред Младежки дом. Така ще бъде завършен комплексът, чийто основен ремонт завърши наскоро по проект „Осъществяване на енергийна ефективност на сгради от образователната инфраструктура" по ОПРР. Част от сградата на Младежкия дом е с външна санировка, санирани са и вътрешни помещения. Ремонтиран е покривът, подменена е отоплителната система, направена е топлоизолация на подовете и таваните. Със средства от капиталовите разходи са сменени всички вътрешни врати, преустроени са част от помещенията, шпакловани и боядисани са вътрешните стени. Напълно е обновена и сцената. С общински средства са закупени и нови мебели както за кабинетите, така и за залите и фоайето.

 

В близко време ще бъдат монтирани и камери за видеонаблюдение на „Алеята на здравето“, в района около Младежкия дом и на централната детска площадка.

 

 
още от Новини

още от Страната