СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Архитект от мултинационално студио идва за награждаването в "АРХ ИНОВА 2019"
 Facebook

Архитект от мултинационално студио идва за награждаването в "АРХ ИНОВА 2019"27.05.2019 / 09:30 - CityBuild.bg

Фредерик Якобс от Conix DBRM architects ще бъде гост лектор на церемонията на 16 октомври.

 

Фредерик Якобс е архитект с магистърска степен по управление на сгради. Той е един от основателите на CONIX RDBM Architects и се фокусира върху реализацията на проектите и управлението на социалната отговорност на основния бизнес на компанията.

 

Арх. Фредерик Якобс ще бъде гост лектор по време на награждаването в шестото издание на конкурса „Годишни архитектурни награди АРХ ИНОВА", който отличава качествената архитектура и иновативни решения. Проекти се изпращат до 15 юли, журито ще излъчи победителите до 20 септември, а церемонията по награждаването ще се проведе на 16 октомври. Именно за нея ще пристигне архитектът, който е партньор в Conix DBRM architects. Посещението му ще се осъществи със съдействието на компанията Reynaers, която е генерален спонсор на конкурса.

 

Мултидисциплинарният екип от 65 души на Conix DBRM architects е комбинация от компетенции, академична подготовка, възраст, националност и култура. Студиото има офиси в Белгия, Холандия и Мароко. То се фокусира върху специфичната типология на сградата, а обширното му портфолио включва нови сгради, реконструкции и ремонти в областта на жилищни проекти, училища, културни проекти, търговски сгради, офиси, банки, промишлени проекти, но също така и развитие на имоти, планиране, интериорен и продуктов дизайн.

 

 

Conix DBRM architects създават архитектура, която се съобразява с даденото пространство и предлага смислен отговор на нуждите на клиента, местоположението, обществото и духа на времето. За да прави това, студиото е разработило уникална методология, която му позволява да създаде интегрирана концепция, която следва четири етапа: изследвания, проектиране, изграждане и поддържане. Целта е създаване на архитектура, която предлага добавена стойност както на потребителите, така и на обществото като цяло. "Искаме нашата архитектура да бъде функционална, гъвкава и естетична - сега и за в бъдеще", казват от студиото.

 

Werf 44 - новият обществен център на Schilde

 

Студиото CONIX RDBM Architects е важен играч в белгийския и холандския архитектурен свят и е активно в различни сектори. То направи име чрез различни проекти и получи международно признание благодарение на Belgian European Pavilion за Световното изложение (2010) в Шанхай и обновяването и разширяването на Brussels Atomium (2005). RDBM Architects & Advisors е добре познато със своя опит в областта на социалните проекти.

 

 

 

Студиото работи и в областта на BIM (Building Information Modeling) технологиите, като миналата година беше отличено с бронз в категорията 'Industrial, tertiary or residential projects' в BIM Awards 2018 за проекта MULTI в Брюксел.

 

 

 
още от Новини

още от Избрано

още от София

още от АРТ