СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Архитектура разговаря
 Facebook

Архитектура разговаря17.05.2017 / 10:23 - citybuild.bg

Този четвъртък (18.05.), за последно този сезон в Студио ПроЖектиране, ще се запознаете с Нурхан Реджеб и Силвия Чакърова.

 

По случай 75-годишнината на УАСГ, студенти от университета и Студио ПроЖектиране възродиха практиката за ежеседмични срещи с изявени творци - режисьори, сценографи, фотографи, писатели, музиканти, доказали се в сферата на своето поприще. Лекторите в "Архитектура разговаря" са познати както за широката общност, така и за тясно насочилите се любители или професионалисти. Утре - 18 май от 19.00 часа, за последно този сезон в Студио ПроЖектиране, ще се запознаете с Нурхан Реджеб и Силвия Чакърова. 

 Нурхан Реджеб и Силвия Чакърова са млади урбанисти, посветени на връзките между живота и града. През 2014 г. създават студиото place.make, а днес са част от проекта "София - град за хората" - колаборация с "Ян Геел Архитекти". 

 

Нурхан, Силвия и техният екип влагат услия в правилното разбиране на средата от човешки мащаб, идентичността и социалните взаймодействия. На срещата ще стане дума за процесите, изграждащи контекста, настоящите им проекти и най-голямата им страст - хората и начините, по които те използват, създават и си взаимодестват с градовете. 

 

Събитието във Фейсбук

 

 
още от Новини

още от София