СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Архитектурната общност се събира, за да споделя идеи и вдъхновение
 Facebook

Архитектурната общност се събира, за да споделя идеи и вдъхновение05.05.2017 / 15:50 - citybuild.bg

Share е и място за празнуване на върхови постижения в областта.

 

Събитията, които Share организира, събират заедно различни архитекти, заемащи ръководни позиции в световни архитектурни бюра. Конференциите предoставят възможност за срещи между велики умове от архитектурната общност в цял свят посредством специална платформата за разговори. По време на тези срещи архитектите имат възможност да разискват различни теми и да черпят вдъхновение един от друг. Лекциите са съсредоточени върху настоящето и бъдещето, иновациите в областта на архитектурата и инженерството, както и върху изследванията на нови материали и технологии за проектиране на интелигентна и устойчива среда.

 

 

SHARE София 2017 се състои от четири професионални конференции:

 

GIS - конференция за интериорен дизайн. GIS обсъжда ролята на архитектурата и интериорния дизайн за подобряване качеството на живот и как това може да повлияе на социалната, културната среда, учебната и работна среда.

 

LAUD е конференция, посветена на ландшафтната архитектура, инфраструктурата, обновлението, постиндустриалната архитектура и градския дизайн. Насочена е към ландшафтни архитекти, урбанисти, главни архитекти, кметове, включително и директори на фирми, предлагащи решения за ландшафтна архитектура, дизайн и екстериорно озеленяване.

 

INGLASS - архитектурно изложение за „Стъклена архитектура" с тема иновации, енергийна ефективност и устойчивост на стъклото като строителен материал.

 

RIFF - архитектурно изложение на покривни системи, изолационни материали, фасадни системи и подови настилки.

 

В събитието ще участват лектори от България, Румъния, Македония, Испания, Великобритания, Полша, Австрия, Белгия, Израел, Холандия, Турция, Германия и от Португалия. 

 

 

За да следите последните новини за програмата и гост-лекторите на международните конференции, ви каним да получите достъп до комуникационната платформа www.share-architects.com

 

Събитието във Фейсбук

 

 
още от Новини

още от София

още от АРТ