СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Архитектурно-строителна седмица - предложения последно поколение
 Facebook

Архитектурно-строителна седмица - предложения последно поколение15.01.2020 / 17:15 - CityBuild.bg

Насърчавайки кръговата икономика, изложението събира сектора от 25 до 28 февруари.

 

Високите стандарти в съвременното строителство налагат използване на продукти и материали от последно поколение. Бои със спецефекти, нови изолационни системи и сламени панели - представяме ви някои от най-модерните решения в строителството от секторите „Груб строеж и външни довършителни дейности" и „Индустриално строителство и оборудване". Ще може да ги видите на изложението Архитектурно-строителна седмица 2020 в Интер Експо Център в столицата.

 

Топлоизолация, екопанели от слама и специална боя

 

Сандвич-панелите са сред съвременните решения за фасади, стени и покриви. Предпочитани за създаване на красиви и устойчиви дизайни, тях ще представя „Технопанел". Като строителен материал за бърз и надежден монтаж, сред предимствата им са екологичност, топлинна изолация, пожаробезопасност, звукоизолация, водонепроницаемост, ниско тегло и експлоатационен живот до 40 години. Със сандвич-панели и фасадни системи се включва и Ruukki. А професионалистите от „Теразид" ще ни запознаят с последните си предложения при лепилата, мазилките и топлоизолациите.

 

Присъстващите ще открият още качествата и приложенията на топлоизолационните системи DEKOTHERM от „Оргахим". Съчетаващи сигурна защита, ефективност, комфорт и уют, те осигуряват здрава и защитена фасада, контрол на температурата през лятото и зимата, намалявайки разходите за отопление и охлаждане. Компанията ще представи и DEKO di marmo - декоративната безфугова подова настилка с отворена структура. Ползите от нея можем да открием при изграждането на басейни, паркинги, гаражи, тераси, СПА центрове.

 

Екологични и енергоефективни са екопанелите от ръжена слама от „Барбали". Благодарение на правилната им геометрия с тях се строи бързо, а внедрените материали осигуряват топлина през зимата и прохлада през лятото. С все по-широко приложение са и акрилатните бои, съобразени с изискванията на клиента, акцент на „Боро Теракол". За оформяне на специалните ефекти се използват ефектни валяци или специални дунапренови гъби, създаващи различни ефектни структури върху гладките покрития. Компанията се фокусира и върху „Брилянт Декоративна" - силиконова мазилка със специални ефекти и топлоизолационната система "Боротерм".

 

 

Един материал=много приложения

 

Железен силикат. Познат и като фаялит, той е високо ценен заради богатата си приложимост, с която ще ни запознаят специалистите от „Аурубис". Железният силикат е съвместим с варовик, глина, клинкер, почви, цимент, пясък, чакъл, битуми, полимери, епоксиди и др. Заради това е предпочитан елемент при създаване на транспортен бетон, елементи, керамични изделия, асфалтови смеси, индустриални покрития.

 

 

Да внесем естествена светлина

 

Максималното количество естествена светлина в сградата е пряко свързано с опазването на околната среда. Как обаче да направим това? Решение ни дава прозорецът за плосък покрив DXW от Фирма „Нортоп". С подсилена структура и нехлъзгащо се покритие, той осигурява естествена светлина в помещението и едновременно с това може спокойно да стъпваме по него...

 

 

За покрива

 

Бизнес изложението ще даде възможност да се запознаем с качествата на битумните керемиди IKO от „Армормат". Преимуществата на металните керемиди ще демонстрира ROOF Company. Продуктът се отличава със здравината си, не се нуждае от почистване и не губи качествата си. Металните керемиди се отличават с лекото си тегло, възможността да се поставят върху вече конструирани покриви и енергоефективността си.

 

С акцент върху хидроизолациите в Архитектурно-строителна седмица 2020 се впуска „Домус Ен Джи". Сред тях са RubberGardTM EPDM - ЕПДМ гумени хидроизолации. Собствениците на сградите и проектантите могат да изберат системата, най-добре подхождаща на проекта. С хидроизолационните си решения се включва и „Изомакс".

 

 

И още...

 

Машините, оборудването и технологиите са с основно значение за развитието на сектора. Те ще бъдат представени от „Евромаркет". Ако се питате дали ще откриете нужните крепежни елементи, отговорът е положителен. Сред фирмите от сегмента е и „ИТТ България" с персонализирани комплексни решения. С богатото си портфолио от материали и услуги се включва „HTI България". Плоскости, профили, мазилки, аксесоари за монтаж и още много ще представят специалистите от Knauf. Технологиите си ще представи и фирма Henkel.

 

 

Високотехнологични и с индивидуален подход към клиента - такива са решенията и услугите, които ще бъдат представени на Архитектурно-строителна седмица от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център. Посетете сайта на изложението - buildingweek.bg, и направете своята онлайн регистрация за безплатен достъп до събитието ТУК.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор