СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нова асфалтова настилка имат улици в селата Кавракирово и Михнево
 Facebook

Нова асфалтова настилка имат улици в селата Кавракирово и Михнево20.11.2017 / 16:27 - CityBuild.bg

Те са общинска пътна мрежа и грижа за тяхното поддържане има Община Петрич.

 

За село Михнево е извършено фрезоване на съществуващата настилка на улицата, която е входно-изходна за селото, положен е нов асфалтов пласт и са почистени прилежащите тротоари. От години насам това практически е първият асфалт, който влиза в уличната мрежа на селото.

 

 

За село Кавракирово нова асфалтова настилка се полага по главната улица, започваща от стадиона, покрай площада до излизането на третокласния път с. Първомай – с. Старчево, който също беше изцяло благоустроен. В селото се подменя и водопровод около 500 м, за да няма аварии, които да налагат разкопаване на новия асфалт. Освен това, където е необходимо, са повдигнати съществуващите улични шахти в двете села.

 

 

„За 2017 година приключват ремонтите на пътната и подземната инфраструктура. Имаме подменени общи 6 000 метра водопровод в града и селата. Изкърпената и положена нова асфалтова настилка за годината възлиза на 13 хил кв. м за града и 12 хил кв. м за селата. Максимално бързо се стремим вече да ремонтираме участъците, разкопавани при аварии на водопроводната мрежа”, обобщи кметът на община Петрич Димитър Бръчков.

 

 
още от Новини

още от Страната