СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Нова бизнес платформа обединява три изяви с над 14-годишна история
 Facebook

Нова бизнес платформа обединява три изяви с над 14-годишна история20.11.2019 / 12:28 - CityBuild.bg

Към темите за умни градове, устойчива енергия и управление на отпадъци seeSUSTAINtec добавя и качеството на въздуха.

 

seeSUSTAINtec е нова бизнес платформа в България и Югоизточна Европа за популяризиране на иновации и знания, за взаимодействие между водещи производители с клиенти и дистрибутори, представители на общините. Изложението и паралелният форум ще се проведат в периода 7-9 април 2020 г. в София. Организатор е Виа Експо.

 

Обединявайки три изяви с над 14-годишна история: ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране), Smart Cities (интелигентни градове), той разширява обхвата на събитието с нов акцент – Чистота и качество на въздуха - значима тема, която вълнува всички.

 

 

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ SEESUSSTAINTEC - ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ОТСТЪПКИ ДО 1-ВИ ДЕКЕМВРИ

Изложителите ще получат комплексни маркетингови услуги. Те ще им помогнат да се позиционират още по-добре в сегмента, в който работят, и да популяризират своя бранд.

 

ПРОФИЛ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО

* Eнергийна ефективност: отопление, вентилация, охлаждане, осветление, съхранение, изолации

* Възобновяема енергия: био-, соларна, хидро-, вятърна енергия, енергия от отпадъци, съхранение на енергия; електромобилност

* Управление на отпадъци и рециклиране: събиране, третиране, рециклиране, оползотворяване, консултантски услуги

* Интелигентни градове: информационни и комуникационни технологии за умен дом и инфраструктура, устойчив транспорт и градска среда

* Чистота на въздуха: отделяне замърсителите, разделяне на вредни газове, емисии от транспорт, въздухочистващи системи, контролно-измервателна апаратура, редукция на парникови емисии.

 

ФОРУМЪТ

Авторитетни асоциации и организации ще организират свои семинари и уъркшопи в рамките на seeSUSTAINtec.

 

 

ЗАЩО ПАЗАРЪТ НА ЕКО ТЕХНОЛОГИИ ЩЕ СЕ РАЗВИВА?

Климатичните промени стават все по-неуправляеми и изискват огромни разходи за справяне с техните негативни последици. Всяка индустрия се стреми към повече ресурсна ефективност и конкурентност, домакинствата търсят икономични и дигитални решения, които да им осигурят комфорт и безопасност. Кръговата икономика предлага интелигентна алтернатива за „затваряне на цикъла“ с цел да се увеличи възможно най-дълго полезността на продукти и материали. Следващият програмен период 2021-2027 г. създава благоприятни възможности за финансиране на по-мащабно интегриране на политики и екологични иновации в Югоизточна Европа. Негови основни приоритети са: устойчива инфраструктура, околна среда и климат, дигитализация.

 

СТАТИСТИКА 2019

В изложението и паралелният форум тази година участваха фирми от 13 държави, за 10-та поредна година се реализира Австрийски павилион, 3 400 експерти от 11 страни посетиха събитието. В паралелните конференции се включиха 52-ма лектори и 270 делегати.

 

Брошура 2020

 

 
още от Новини

още от София

още от Избрано