СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Броени дни до края на сезон "Зима" в конкурса “Фасада на годината 2017”
 Facebook

Броени дни до края на сезон "Зима" в конкурса “Фасада на годината 2017”19.02.2018 / 14:26 - CityBuild.bg

Имате време да подкрепите сградата, която ви е харесала, до 28 февруари, 12:00 часа.

 

Разгледайте претендентите тук и изберете вашия фаворит.

 

До момента във временното класиране на първо място с 59 гласа поставихте многофамилна жилищна сграда в Ямбол, ж.к. "Граф Игнатиев". Заявител и изпълнител на проекта е фирма "Елит Строителна Компания" ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, "Айва - Б" EООД, а инвеститор - община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие Гранопор Топ.

 

 

Втора позиция във временното класиране вашите гласове отредиха на еднофамилна жилищна сграда в Костинброд на ул. "Черни връх" 1 със заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие Силикон Топ и Креатив Топ. Проектант на сградата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор - Даниел Денчов.

 

 

До този момент третото място е за жп гарата в Бургас в категория "Реновиране на исторически сгради". Заявител и изпълнител на проекта е ДЗЗД "Железопътна инфраструктура" - Бургас, проектант е арх. Ирена Дончева, а инвеститор - ДП Национална компания "Железопътна инфраструктура". За оформянето на външния вид на тази сграда е използвана мазилкова система с крайно покритие Силикон Колор.

 

 

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2017”, където победителят определяте вие. Финалното гласуване за 12-те избрани фасади ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2018г. на сайта на Баумит. Подкрепете с гласа си онази сграда, която ви е направила най-силно впечатление и участвайте в томболата на Баумит за награда.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор