СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Броени дни остават до благотворителното събитие "Вечер на добродетелите 2019"
 Facebook

Броени дни остават до благотворителното събитие "Вечер на добродетелите 2019"25.09.2019 / 18:00 - CityBuild.bg

То ще се проведе на 7 октомври в Sofia Event Center в Paradise Center от 19:30.

 

Броени дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца" - Вечер на добродетелите 2019. Патрон на десетото юбилейно издание е вицепрезидентът Илияна Йотова, а с набраните от Вечерта средства ще бъдат подкрепени поне 800 деца в риск в ранна възраст и техните семейства.

 

 

Генерален партньор на събитието е Special Events Group. Благодарение на своята техническа експертиза и въображение екипът на SEG прави възможна магията на Вечер на добродетелите. Перфекционизмът и иноваторството, с което работят, успява да убеди всеки, докоснал се до тях, че няма невъзможни неща, още повече когато те са посветени на споделени каузи и ценности.

 

За осма годината Генерален спонсор на събитието е „Дънди Прешъс Металс" ЕАД. Историята на партньорството с фондация „За Нашите Деца" започва през 2007 година. Оттогава компанията прави възможно сбъдването на много мечти на фондацията, сред които построяването на Детска къща и пилотирането на приемната грижа в България. Благодарение на подкрепата на традиционния Генерален спонсор на Вечер на добродетелите и с набраните от всички издания на събитието средства, са подкрепени стотици деца в риск.

 

Домакин на събитието тази година за пети път е Sofia Event Center. Залата, в която ще бъдат посрещнати 400 бизнес лидери и общественици, е уникална по рода си и е проектирана в продължение на година от водещи специалисти в сферата на организирането и техническото изпълнение на събития. На 7 октомври от 19:30 SEC ще отвори врати, за да даде възможност на стотици гости да се потопят в каузите на фондация „За Нашите Деца" и да се насладят на вълнуващата програма на събитието.

 

Тази година събитието се радва на подкрепата и на три сребърни спонсора - Мото Пфое, „Софийска вода" АД и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София.

 

Мото Пфое е компания с дългогодишни традиции в корпоративната социална отговорност и е доказала, че се застъпва за каузите на фондация „За Нашите Деца" и стремежа да бъдат подкрепени по най-добрият начин деца в нужда и техните семейства.

 

„Софийска вода" АД подкрепя каузите на фондацията от 2011 г., като се включва в различни събития, едно от които е именно Вечерта на добродетелите.

 

Сребърен спонсор на Вечер на добродетелите 2019 са и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София. Компанията застава зад събитието за първа година и вече се припознава в каузата, защото чувството, че са участвали в сбъдването на една мечта и предизвикването на детски усмивки им носи удовлетворение и пълнота.

 

Юбилейното издание на Вечер на добродетелите се организира и с подкрепата на партньори, които даряват безвъзмездно своя труд, услуги или продукти. Сред тях са рекламна агенция The Smarts, Ред Девил Кетъринг, J point group, Кока Кола, Пролет 57 ЕООД, Гаврош Гурме, Гимел, Авенди, Спиди, Арлет и Фойрих.

 

Повече информация за събитието и как да закупите куверт можете да откриете тук.

 

 
още от Новини

още от София