СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа
 Facebook

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа04.03.2021 / 11:30 - CityBuild.bg

Проектът Mirrorland на ATG Design спечели отличието в категорията “Show Home Residential Apartment” на International Property Awards.

 

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа

 

Българският дизайнерски апартамент получи наградата след като само два месеца по-рано бе отличен като най-добро предложение в дисциплината за България. Това е поредното признание за българското студио ATG Design в последните няколко месеца. В края на 2020 г. проектът RD-2 (MirrorLand) и неговият луксозен апартамент близнак - RD-1 (Naturalista), грабнаха 5-звездни отличия за най-добри интериори в България на престижните European Property Awards 2020-2021, а функционалният дом Starbucks в центъра на София получи награда от BigSEE Interior Design Awards.


И трите проекта са най-високо оценени за България, а Mirrorland успя да спечели приза и на континентално ниво. Експертно жури от 80 професионалисти в сферата на недвижимото имущество и дизайна разпознават проектите на ATG Design като най-отличителните с фокус върху качеството на услугата и дизайна, иновативността на интериорните решения, оригиналност на концепцията и устойчивост. „Това е много силно признание от професионалната общност на международно ниво и вярвам, че ще утвърди качеството, оригиналността и функционалността на решенията, които ATG Design имплементира", коментира отличията основателят на студиото арх. Радосвета Попова.

 

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа


RD-2 (MirrorLand) впечатлява с мащаба на огледалните повърхности и елегантни витрини. Като приказна страна той изкушава със златисти и медни декорации и същевременно остава гостоприемен и привлекателен с удобствата и функционалността си. Изключително стилен, интериорът преплита не само в една точка нюанси на кафяво и сиво - както чрез комбинацията на кожа и текстил, така и тази на дърво и гранитни плочи, наподобяващи мозайка. Бялото е силен контрапункт, който внася светлина и свежест, а акцентни са тюркоазът и розово-златистото.

 

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа

 

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа

 

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа

 

Български апартамент бе обявен за номер 1 в Европа

 

И трите наградени апартамента носят собствен дух и характер. Не случайно те са част от видео поредицата My Perfect Home, която ATG Design стартира през 2019 г. като начин да представи своите завършени проекти. „Вярваме, че My Perfect Home e атрактивен и ангажиращ начин да поканим на разходка своите последователи в завършените проекти на ATG Design. Именно през погледа на собственика и обитател, можем да създадем най-добра представа за това как изглежда перфектният дом", разказва арх. Ивета Попова за иновативния подход за представяне на интериорите.

 

 

 

 

В своята работа екипът на ATG Design обединява дългогодишен опит с иновации, артистично творчество и непрекъснат импулс към съвършенство, което води до уникални и изтънчени дизайни, които отразяват характера на клиентите. Това не остава незабелязано за международните професионалисти.

 

 
още от Новини

още от АРТ