СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Над 200 български и международни компании на Българска строителна седмица
 Facebook

Над 200 български и международни компании на Българска строителна седмица15.03.2017 / 17:41 - citybuild.bg

Изложението започна в Интер Експо Център в София и ще продължи до 18 март включително.

 

В 17-ото поредно издание на Българска строителна седмица свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова. Посетителите ще се запознаят с решения за хидро и топлоизолация, екопанели, водно подово отопление, автоматизация на жилища, външни щори с управление през смартфон, дограми, мобилни и сглобяеми сгради, стълби и скелета, слънцезащитни системи, врати, прозорци, модерни инструменти. 

 

 

Посетителите ще се срещнат с представители на водещи български и международни производители, дистрибутори, търговци, клиенти, инвеститори, експерти и иноватори. В отговор на световните тенденции през 2017 г. за "зелено" строителство и максимална енергийна ефективност, организаторите на Българска строителна седмица са включили новите тематики "Дървото в конструкциите", "Реновиране на домовете" и "Енергийна ефективност".  

 

 

Събитието ще бъде придружено от съпътстваща програма, включваща семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции и професионални обучения в сферата на 3D проектирането.   

 

Снимки: CityBuild.bg

 

Вратите на изложенията ще бъдат отворени за посетители между 10.00 и 18.00 часа от сряда до петък, а в събота - от 10.00 до 16.30 часа. Входът се осъществява срещу регистрация на място в Интер Експо Център. 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор