СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Четвъртото издание на SHARE Sofia предстои на 6 октомври в НДК
 Facebook

Четвъртото издание на SHARE Sofia предстои на 6 октомври в НДК24.09.2020 / 12:25 - CityBuild.bg

На събитието може да присъствате както на място, така и онлайн чрез специална платформа.

 

 

Четвърто издание на SHARE Sofia

 

SHARE е професионално международно събитие за архитекти и инженери, организирано от  2008 година насам. Добре дефинираната концепция на всяко издание, както и разнообразната програма и високият интерес на аудиторията допринасят конференциите на SHARE да имат все по-голям обхват.    

 

SHARE Sofia се организира от Pro Event Cultural Association (Румъния) в партньорство с Камарата на архитектите в България. Четвъртото издание на 6 октомври в НДК от 9.00 часа ще предложи лекции и презентации, изложба на архитектурни решения, продукти и услуги, както и международен дебат „Трансформиране на света чрез архитектура". Участие във форума са потвърдили лектори от Израел, Великобритания, Германия, Холандия, Турция, Румъния и България.

 

Повече информация за SHARE Sofia 2020 на 6 октомври (вторник) може да намерите тук.

 

 

Първо издание на SHARE Future Projects Awards

 

Наградите са инициирани и организирани от Pro Event Association и Камарата на архитектите в България и са създадени, за да представят и популяризират постиженията в областта на архитектурата и строителството в Централна и Източна Европа. SHARE Future Project Awards имат за цел да хвърлят светлина върху все още нереализирани и незавършени проекти.

 

Наградите са насочени към триото архитект, изпълнител и инвеститор и включват 3 етапа на оценка. Първият е подбор на проекти на национално ниво. Комисията ги оценява въз основа на социалното, културното и икономическото въздействие върху качеството на живота в допълнение към естетическите и техническите критерии и съставя списък с кандидати. Избраните проекти влизат във втория етап на конкурса, в който по двама представители на фирмата, подала проекта, ще го представят публично пред международно жури и публика на SHARE Sofia 2020 на 6 октомври. Журито ще оцени презентациите и ще избере тези проекти, които ще влязат в надпреварата за международен победител в конкурса. Наградата ще бъде присъдена по време на SHARE Bucharest European Festival на 15 октомври.

 

Вижте цялата информация за конкурса тук.

 

 
още от Новини

още от София