СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
"Тобо Груп" дарява 15 хиляди лева за борбата с коронавируса
 Facebook

"Тобо Груп" дарява 15 хиляди лева за борбата с коронавируса02.04.2020 / 18:00 - CityBuild.bg

Според управителя Георги Шопов социалната отговорност на бизнеса е от изключително важно значение в момента.

 

"Тобо Груп", строително-инвестиционна компания в София, се включва в дарителската кампания на Министерството на здравеопазването. Дружеството подкрепя борбата срещу COVID-19 със сумата от 15 хиляди лева, като средствата ще бъдат изразходвани целесъобразно, съгласно нуждите на лечебните заведения в страната.

 

„Подкрепяме битката срещу коронавируса чрез финансови средства, защото считаме, че така даваме възможност на институциите сами да преценят за какво и как да използват ресурсите. Времето е ценно и трябва бързо да се реагира спрямо най-спешните нужди на болниците в страната“, посочва Георги Шопов, управител на Тобо Груп.

 

 

Шопов подчерта, че социалната отговорност на бизнеса е от изключително важно значение в момента. „В тази напрегната ситуация здравето и животът на хората са най-важният ни приоритет, въпреки високата цена, която ще трябва да платим вследствие от икономическата криза. Вярвам, че тази тежест трябва да бъде разпределена солидарно между отделните участници в секторите. В своята над 25-годишната си история, Тобо Груп е преминала през няколко сериозни икономически сътресения и се надявам скоро отново да се върнем към нормалния си ритъм. Ние продължаваме да работим, като сме се погрижили да осигурим максимална защита и безопасност за своите служители и клиенти. Оставаме на разположение при необходимост от помощ и подкрепа на местната власт“, коментира още Шопов.

 

"Тобо Груп" обединява фирми, специализирани в проектиране, финансиране и изпълнение на различни инвестиционни проекти. Групата има множество реализирани обекти – жилищни, обществени, административни и промишлени сгради, бензиностанции и газстанции, хотели и ресторанти. "Тобо Груп" продължава дейностите по изграждането на вече стартиралите жилищни проекти.

 

 
още от Новини

още от Страната