СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Демонстрираха бързо и лесно фугиране на гипскартон и вътрешни ъгли
 Facebook

Демонстрираха бързо и лесно фугиране на гипскартон и вътрешни ъгли08.04.2019 / 15:48 - CityBuild.bg

„Топливо“ и „Мана 57“ показаха удобния, практичен и достъпен инструмент Delko Zunder банджо.

 

Фугирането на гипскартон и вътрешни ъгли е едновременно досадна и отговорна работа. За да може да се справите бързо и лесно, ще ви потрябва банджо Delko Zunder, който замества скъпия професионален инструмент базука и е негов аналог на достъпна цена. Предимствата на Delko Zunder демонстрираха „Топливо" АД и „Мана 57" ЕООД в петък на пред магазин „Градиво" на ул. „Градинарска 5". 

 

 

Delko Zunder банджо е инструмент за запълване на фуги в гипсокартон с едновременно полагане на хартиена лента. Банджото работи с хартиена, гласфазерна (стъклофибърна) и кurt лента. Инструментът е изработен от високо издръжлив ABS поликарбонат. На демонстрацията клиенти видяха приложението му в различни условия и с различни материали.

 

 

На ръка процесът запълване на фуги в гипскартон с едновременно полагане на хартиена лента е бавен и труден, защото първо се маже едната страна на ъгъла, после другата страна на ъгъла, полага се лентата, а през това време материалът може да пресъхне, лентата да не се залепи или да се отлепи на по-късен етап при боядисване или шпакловане на следваща ръка.

 

С Delko Zunder с едно движение директно се нанася обмазана със шпакловка хартиена лента във вътрешния ъгъл или във фугата и по този начин се елиминира вероятността от отлепване. Целта е да се опрости максимално работния процес, така че и непрофесионалист да постигне перфектно качество.

 

 

Delko Zunder е удобен и практичен, особено за работа в домашни условия, тъй като спестява време и усилия. За един ден може да сложите 800 метра хартиени ленти.

 

 

Допълващите инструменти за работа са ролер за вътрешни ъгли и ъглова пружинна шпакла Флъшер.  Така изпълнявате три прости процеса:

 

1. Нанасяте обмазана със шпакловка хартиена лента във вътрешния ъгъл или във фугата.

 

2. Минавате с ролера за вътрешни ъгли. Не е необходимо да се качвате на стълба, а с телескопична дръжка омачквате лентата и изкарвате въздуха зад нея и излишния материал.

 

3. Заглаждате с ъгловата пружинна шпакла /отново с телескопична дръжка/. Тъй като ъглите никога не са точно 90 градуса, тази шпакла поема разликата.

 

 

Delko Zunder е наличен в магазин „Градиво" и може да бъде закупен веднага. Пълните технически спецификации може да откриете тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор