СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Детска ясла „Звездици“ ремонтират в Разград
 Facebook

Детска ясла „Звездици“ ремонтират в Разград14.02.2019 / 11:28 - CityBuild.bg

Детска площадка ще бъде изградена зад яслата на ул. “Арда“.

 

Това е един от 12-те обекта, които ще се реализират в рамките на проект „Ремонт, обновяване на материално-техническата база и мерки за енергийна ефективност в образователните институции на територията на гр. Разград“ с бенефициент Община Разград. Сградата ще бъде реконструирана и обновена, ще бъдат изпълнени мерки за енергийна ефективност, в т. ч. топлинно изолиране на външни стени и таванска плоча, нова PVC дограма, подмяна на съществуваща отоплителна инсталация, архитектурни работи по санитарно поддържане (мазилки, шпакловки, боядисване на стени и др.), възстановяване и рехабилитация на прилежащото дворно пространство и монтаж на съоръжения за игра, изграждане на достъпна архитектурна среда.

 

Изпълнител на строителните дейности е фирма „САВ-Разград“ ООД, а строителният надзор ще се осъществява от “Агенция Стройконтрол - ВТ” ЕООД, гр. Велико Търново. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“. Той е на обща стойност 9 897 137 лв. и неговата продължителност е 30 месеца. След края на ремонтните дейности, в детската ясла ще бъде доставено оборудване и обзавеждане.

 

Сред другите обекти са детските градини „Славейче“, „Райна Княгиня“, „Зорница“, „Митко Палаузов“, „Шестте ястребинчета“, „Незабравка“ и „Приказка“, детска ясла „Слънчево детство“, училищата „Екзарх Йосиф“ и „Н. Й. Вапцаров“ и изграждането на физкултурен салон към последните две.

 

 
още от Новини

още от Страната