СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Дневната на Университета
 Facebook

Дневната на Университета16.02.2017 / 16:06 - citybuild.bg

Във фоайето на УАСГ ще бъде създадено иновативно място за събития и дискусии за студенти и гости на университета.

 

Инициативата стартира тази вечер с изложба, курирана от студенти на УАСГ, вдъхновени oт динамичния живот на съвременните хора и мотото на колекцията „СВОБОДАТА ДА СИ ТИ".

 

Изложбата е част от събитията по повод 75 годишнината на УАСГ и ще остане за период от една седмица, след което „Дневната" ще „заживее" като многофункционално пространство, което студентите и гостите на университета ще могат лесно да трансформират и ползват за общуване и различни събития.

 

Колекцията е за независимите и свободомислещите, които отказват да бъдат част от цикъла на ежедневието, шегуват се с установените правила и избират свободата и възможностите, които идват с нея. Затова тя е представена именно в УАСГ, където се кове новата визия за градовете и домовете ни с нови материали, техники и предизвикателства.

 

От мебели, през аксесоари за дома до храна, колекцията на известната марка се адаптира към всяко пространство и прави живота на активните млади хора по-лесен и цветен. Седемнайсетте дизайнери, участвали в създаването й, се вдъхновяват от динамичния живот на съвременните градски номади и всичко, което се движи, променя и развива.

 

 
още от Новини

още от Любопитно