СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Доизграждат спортен комплекс "Академик" в р. „Слатина” в София
 Facebook

Доизграждат спортен комплекс "Академик" в р. „Слатина” в София07.12.2018 / 09:30 - CityBuild.bg

Обществената поръчка е въз основа на инвестиционно намерение на СУ „Св. Климент Охридски”.

 

Обществената поръчка е за изготвяне на проектна документация за доизграждане на многофункционалната спортна зала на ул. "Атанас Узунов" в границите на недвижим имот в м. ”Гео Милев-Подуяне-Редута”, кв. 236. За спазване на принципите на устойчиво планиране е необходимо изготвянето на решение, което да включва проект за развитие на целия имот.

 

 

Цялостният проект следва да предвижда перспективното изграждане на открити спортни площадки, тенис кортове и различни паркови и рекреационни зони. Проектът трябва да представлява доизграждане на компактна многофункционална спортна зала. Тя трябва да отговаря на изискванията за провеждане на международни състезания на федерациите по съответните предвиждани спорни игри на закрито, а именно: волейбол, баскетбол, хандбал, футбол на малко поле, тенис на корт, бадминтон и други. Спорната зала трябва да предвижда и възможността за практикуването и на други видове спорт, спортна гимнастика, бокс, борба и други.

 

Сградата трябва да съдържа: фоайе с гардероб, рецепция и тоалетни; кафене; офис администрация; фитнес зала; игрално поле; трибуни със седалки; склад за инвентар; съблекални; помещения за треньори; методичен кабинет; медицинска манипулационна; помещение за помощен персонал; технически помещения. Проекта следва да бъде съобразен с изградените към момента помещения.

 

Проектът трябва да бъде разработен във фаза технически проект и да включва следните части: Архитектура; Конструкции; Геодезия; Инженерна геология; Електроинсталации; Водоснабдяване и канализация; Отопление, вентилация и климатизация; Енергийна ефективност; План за управление на строителните отпадъци; План за безопасност и здраве; Пожарна безопасност; Паркоустройство и благоустройство.

 

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 8 януари 2019г.

 

За повече подробности виж документацията по процедурата.

 

 
още от Новини

още от София