СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Доставчици на решения за енергия, сгради и отпадъци ще срещнат нови клиенти
 Facebook

Доставчици на решения за енергия, сгради и отпадъци ще срещнат нови клиенти28.11.2017 / 15:41 - CityBuild.bg

Очаквайте изложенията и конференциите ЕЕ & ВЕ, Smart Cities и Save the Planet.

 

 

От 27 до 29 март в Интер Експо Център в София ще се проведат изложенията и конференциите ЕЕ & ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Smart Cities (интелигентни градове) и Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране). Събитията дават поглед върху новостите в съответните сектори, идентифицира перспективните бизнес ниши и са отлична възможност за търговско договаряне. Нова услуга е виртуален формат на изложенията, който осигурява допълнителна реклама на продуктите на участниците месеци наред след приключване на изявата.

 

"Доверяват ни се водещи компании от цяла Европа, за които събитието е място за среща с потенциални клиенти. До момента фирми от България, Австрия, Гърция, Германия, Италия, Холандия, Финландия и други заявиха участие. През 2017 г. събитието привлече интереса на посетители от 30 държави“, споделят организаторите от Виа Експо.

 

 

Изложбените браншове обхващат следните направления: Възобновяема енергия (соларна, вятърна, геотермална, хидро и биоенергия), Енергийна eфективност (ЕЕ в промишленосттта и бита, когенерация, оползотворяване на отпадна топлина, производство на биогаз, ОВК, осветление, е-мобилност, енергийно сертифициране и ЕСКО услуги), Интелигентни градове (транспорт, градска среда, интелигентни електроенергийни мрежи, съхранение на енергия, сградна автоматизация, информационни и комуникационни технологии), Управление на отпадъци (събиране, транспорт, третиране, рециклиране, оползотворяване, услуги по проектиране и консултиране).

 

Сред тематичните акценти на конференциите ще са: интелигентни решения за енергийна ефективност, биоенергия, съхранение на енергия, кръгова икономика, финансиране на проекти за управление на отпадъци и др.

 

 

Брошура ЕЕ и ВЕ, Smart Cities     Брошура Save the Planet

 

За повече информация:

Виа Експо

032/512 905

www.viaexpo.com

 

 
още от Новини

още от Баш майстор