СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ефективност, качество и контрол са приоритети на новия регионален министър
 Facebook

Ефективност, качество и контрол са приоритети на новия регионален министър20.09.2018 / 16:25 - CityBuild.bg

Петя Аврамова прие поста от Николай Нанков.

 

Съзнавам отговорността, която поемам с този пост. Държа на приемствеността и на три приоритета, които ще спазвам в работата си – ефективност, качество и контрол. Това каза в кулоарите на Народното събрание днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова след като встъпи в длъжност и добави, че за нея ще бъде ценно да получи подкрепата на досегашния министър Николай Нанков и да има възможността да използва неговите знания и опит.

 

Петя Аврамова заяви, че ще разчита на професионализма, опита и компетентността на всички служители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Ще работя съвместно с общините в Република България, с бранша, със съсловните организации и вярвам, че с ангажираността на всички и на законодателната власт ще успеем да свършим работата, която ни предстои за облагородяване на нашата държава, за добра градска среда и добри пътища, подчерта регионалният министър.

 

Николай Нанков изказа своята увереност, че Петя Аврамова ще се справи добре с очертаните приоритети. Изключително съм щастлив, че оставяме подредена къща на добър стопанин, каза той и изрази готовност да помага. По-късно, в Министерството на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков представи на новия регионален министър екипа на ведомството.

 

 
още от Новини

още от Страната