СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Екологични хотели - през призмата на водата
 Facebook

Екологични хотели - през призмата на водата09.01.2018 / 10:30 - CityBuild.bg

Срещата за професионалисти ще се проведе в Експо Баня София на 10 януари от 14:00 часа.

 

Заповядайте в изложбена зала ROCA на бул. "Мария Луиза" 16, където ще може да погледнете през призмата на водата не като на неизчерпаемо средство за нашите ежедневни нужди, а като ценна и обичана природна даденост. Специалните гост-лектори ще говорят за дългия път на водата, промените вследствие на урбанизацията и предизвикателствата. Ще видите успешни примери как управлението на водния ресурс в хотела и интегрирането на еко практики води до повече клиенти и повече печалба.

 

Семинарът-дискусия на тема "Екологични хотели - през призмата на Водата" включва темите "Хотели, опазващи природата - добри примери от Европа, "Хотел „Будапеща" в София - в хармония с природата", "Технологични мерки за намаление потреблението на вода в хотела", "Ред за заустване на отпадъчни води в канализационните системи на населените места", "Предлагане на чешмяна вода в хотелите или фонд за зелени инициативи в хотела", както и темите "Качество на питейната вода във водопроводната система на София" и "Изкуството да опазваме околната среда – арт концепции и креативни иновации в хотела". Ще бъде представена обучителната платформа за екологични хотели www.greentourism.eu, а срещата ще завърши с дегустация на екологично чисти продукти и био вина. Повече за програмата и лекторите може да научите ТУК.

 

 

Ако събитието представлява интерес за Вас, моля да заявите присъствието си до 9 януари на e-mail: expo.bath@bg.roca.net Местата са ограничени!

 

 
още от Новини

още от Баш майстор