СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Емоционална програма и изненади предстоят на Вечерта на добродетелите
 Facebook

Емоционална програма и изненади предстоят на Вечерта на добродетелите03.10.2019 / 17:12 - CityBuild.bg

Само три дни остават до най-голямото благотворително събитие в календара на фондация „За Нашите Деца“.

 

Вечер на добродетелите 2019 ще се проведе в понеделник, в Sofia Event Center на Paradise Center, а началният час е 19.30. Негов патрон е вицепрезидентът Илияна Йотова. Гостите на събитието ще имат възможността да се докоснат по един неповторим начин до реалните съдби на деца и семейства, променени с подкрепата на фондацията.

 

Програмата на Вечер на добродетелите 2019 ще е пълна с изненади. Шест от най-обичаните български артисти ще са водещи на събитието. Става въпрос за прекрасната Йоана Буковска, младите актьори Дария Симеонова и Бойко Кръстанов, изключителния Стоян Алексиев, както и зведната двойка Дони и Нети.

 

По традиция Вечер на добродетелите включва арт програма, в която ще вземат участие популярни български артисти, които застават зад каузата на фондация „За Нашите Деца“. Гостите на събитието ще могат да се насладят на изпълненията на певицата Марияна Попова, балет Арабеск, детския хор на БНР, пианиста Людмил Ангелов, както и младите таланти Димитър и Христо.

 

 

В програмата на Вечер на добродетелите 2019 е включен и благотворителен търг. Той ще даде възможност на гостите да наддават за ценни и атрактивни предмети и преживявания с висока емоционална стойност.

 

Повече за събитието може да научите тук.

 

 
още от Новини

още от София