СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Есенното изложение "Стройко Експо" ще се проведе от 21 до 25 октомври
 Facebook

Есенното изложение "Стройко Експо" ще се проведе от 21 до 25 октомври02.10.2020 / 12:28 - CityBuild.bg

53-то издание ще се проведе в Национален дворец на културата, включително и с експозиция на открито.

 

„След дългия период на home office, всеки от нас знае, по-добре от всякога, от какви подобрения се нуждае дома му. Браншът пък имаше време да внесе подобрения в продуктите и да обнови гамата им. Сега е време да се срещнем на живо и да бъдем взаимно полезни. Строителството не може да се случи онлайн. Специализираните изложения са незаменим начин за устойчиво възстановяване след кризата и последващо развитие. След дългите месеци на изолация, активирането на икономическите контакти са по-важни от всякога. Централната локация, богатата съпътстваща програма и целенасочената реклама ще помогнат бизнеса да срещне своите нови клиенти, а всеки посетител да намери желания продукт и услуга с гарантирано качество", казват организаторите на изложението.

 

 

СТРОЙКО ЕКСПО есен 2020 ще обедини иновации за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища, представяйки пълен цикъл на устойчиво живеене в хармония със зелените технологии и иновации. В търсене на къщата, която се подчинява изцяло на индивидуалните нужди на своите обитатели и сигурна среда за живот на човека, през 2020 изложението развива две нови направления: СТРОЙКО Future и СТРОЙКО Safеty.

 

Предвижда се съпътстваща програма, която в дискусия с водещи архитекти, строители и проектанти ще представи визията за високотехнологичния дом и град. В рамките на изложението ще се проведе и конференцията "Зелени градове за устойчива Европа". Очаквайте лектори, които ще споделят своя опит в създаването на зелени публични и частни пространства и ще дадат отговори на въпросите какво ни е нужно, за да направим града, в който живеем, зелен. 

 

Тази есен участниците в специализираното изложение за архитектура строителство и обзавеждане СТРОЙКО ЕКСПО отново ще имат възможност да се представят и в околното пространство пред вход А4 на НДК.

 

Партньор на СТРОЙКО ЕКСПО е Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП). С нейната подкрепа 14 фирми ще участват в изложението. Негови партньори са и Камарата на архитектите в България и Камарата на строителите в България.

 

Събитието във Фейсбук

Входът ще е свободен, а работното време е от 10:00 до 19:00 часа.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор