СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
VEKA ви кани на FENSTERBAU FRONTALE 2020
 Facebook

VEKA ви кани на FENSTERBAU FRONTALE 202010.02.2020 / 13:26 - CityBuild.bg

На панаирния щанд с площ от 1.100 m2 ще имате възможност да разберете какво се крие зад мотото „Готови за бъдещето“, с което фирмата се представя.

 

Един световен панаир е идеалното място за представяне на нови продукти на настоящи и бъдещи партньори. Това важи тази година с особена сила за VEKA: VEKA AluConnect е иновативна система, която обединява безкомпромисно най-доброто от алуминия и пластмасата. 

 

Друг основен момент от експозицията от 18-ти до 21-ви в Нюрнберг ще е представянето на новата система плъзгащи врати с повдигане VEKAMOTION 82. При създаването й изходни моменти са повишените изисквания към дизайна и изработката. Свободата на достъп, сигурността, слънцезащитата и опростеният монтаж са намерили практически решения. Дизайнерският вариант VEKAMOTION82MAX  задоволява в още по-голяма степен желанието за повече светлина, намалявайки размера на неподвижните крила. Посетителите ще могат да видят предимствата на новата система, реализирани в панаирните експонати.

 

На щанда си VEKA AG ще покаже на продукти и услуги, които отварят най-добри шансове в бъдеще пред партньорите. 

 

По време на изложението ще бъде демонстрирано с много мостри развитието на уникалната собствена технология за дизайн на повърхността VEKA SPECTRAL. Благодарение на неповторимото усещане при допир и дизайн, както и много добрите технически характеристики, VEKA SPECTRAL намира все повече клиенти както от страна на потребителите, така и на архитекти и конструктори. Това показват наличните девет цвята и изложените възможни много скоро декори.

 

В областта на слънцезащитата VEKA ще покаже разработки на кутия за щори за ново строителство, продуктов асортимент от водачи за щори, позволяващи много детайлни решения и ефективен начин на изработка и монтаж.  Нови куплунзи, приложими в SOFTLINE 76 и SOFTLINE 82, дават допълнителни предимства при монтаж на по-големи фасадни елементи. Така ще е възможна промяна на отварянето навътре или навън, а монтажът на елемента и на обекта ще се опрости.

 

С тези разработки VЕКА доказва убедително, че работи винаги за предимството на своите клиенти. Затова и производството на профили с качество от клас А по  EN 12608 остава отличителна характеристика на фирмата. Съществена част от експозицията ще заеме темата дигитализация и автоматизация. Служителите на VЕКА, както и тези от новосъздадената дъщерна фирма DBS (digital business solutions), ще представят плодовете на своя труд в тази област.

 

 

Под мотото „Готови за бъдещето" VEKA AG излага практични иновации, отговарящи на изискванията от бъдещето.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор