СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
FORUM REAL се завръща с издание за жилищния пазар
 Facebook

FORUM REAL се завръща с издание за жилищния пазар01.04.2021 / 16:25 - CityBuild.bg

На 7 април форумът ще бъде домакин на цялата индустрия за недвижими имоти в сектора с виртуално изложение на най-иновативните компании.

 

 

След изключителния успех през декември с над 30 000 посетители FORUM REAL се завръща със специализирано издание - само за жилищния пазар. В конферентната програма на 7 април ще участват водещи анализатори, инвеститори, архитекти, строители, производители, търговци, финансови експерти, които ще дискутират актуални теми и иновации, определящи тенденциите в жилищното строителство.

 

Още от първата си година FORUM REAL заема своето място сред лидерите и като най-голямото виртуално изложение за недвижими имоти, инвестиции, строителство и иновации в България. Със стотици изложители и хиляди участници, това е мястото за всички, които искат да чуят, дебатират и анализират тенденциите на пазара. Предстоящото издание - FORUM REAL „Жилища", представя кой кой е в индустрията на недвижимите имоти и инвестиции. Вижте лекторите тук.

 

 

FORUM REAL цели да се превърне в международен символ и визитка на индустрията и възможностите за инвестиции в България. Събитието с тема „Жилища" очаква над 5 000 виртуални посетители да се регистрират, за да научат за тенденциите, възможностите, политиките и инвестициите в областта на жилищните имоти, както и да чуят теми, които вълнуват всеки гражданин: предстои ли повишаване на цените на жилища, увеличават ли се материалите за строителство, кои са новите мащабни проекти в жилищното строителство, какви са политиките в жилищния сектор, какви са предимствата да купуваме на зелено и много други.

 

Организатор на събитието е Болкан кънсалтънси център, а форумът се реализира благодарение на организационните партньори Национален регистър за ново строителство и реконструкции и TheVirtual.show, както и на спонсорите на Пощенска банка, KONE, „Милкана" и други.

 

 

За да проследите безплатно конферентната програма и да разгледате виртуалното изложение, се регистрирайте тук.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор