СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Future of Design – докоснете се до последните технологии в процеса на проектиране
 Facebook

Future of Design – докоснете се до последните технологии в процеса на проектиране26.09.2019 / 09:30 - CityBuild.bg

Събитието ще срещне професионалисти от сферите архитектура, ландшафтно проектиране, сценография, интериорен дизайн, строителство и инвестиции в недвижимо имоти.

 

На 3 октомври ще се проведе събитието Future of Design, организирано от „Немечек България„ - водеща софтуерна компания, чийто екип разработва популярното дизайн и BIM решение Vectorworks. Събитието има за цел да покаже как технологиите в съвременния свят могат значително да улеснят работата на специалистите и да им осигурят възможност да реализират творческите си идеи, да работят съвместно и да печелят повече клиенти. Форматът е нетуъркинг коктейл с презентационни елементи.

 

 

Изследвайте бъдещето

 

Future of Design ще ви даде възможност да се докоснете до технологичните решения, които подпомагат креативността, съвместната работа и ефективността на професионалистите в световен мащаб. На предоставените специално за случая демо станции специалистите на "Немечек България" ще ви запознаят от първа ръка с технологии, инструменти и функционалности за всяка една фаза от дизайн процеса - от чертеж в 2D среда, през 3D моделиране и BIM, импорт и експорт, изготвяне на справки, документация, енергийна ефективност, рендеринг, презентация. За ландшафтните архитекти и дизайнерите от развлекателната индустрия също са предвидени специализирани станции. Допълнително, изпълнителният директор на водещата американска компания за дизайн и BIM технологии Vectorworks, Inc. - Dr. Biplab Sarkar, ще представи последните нововъведения при развитието на софтуерните решения.

 

 

Споделете добри практики

 

Изградете контакти с други професионалисти от вашата и близки до вашата индустрия, разберете какви са техните проблеми и как да взаимодействате по-добре.

 

 

Насладете се на приятна атмосфера

 

Future of Design ще се проведе в тържествената зала на Галерия „Оборище" 5. Ще бъдете посрещнати в приятна разпускаща атмосфера, предразполагаща към професионални разговори.

 

 

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация. За повече информация и за да заявите своето участие - тук. Допълнителна информация можете да получите и като следите Facebook страницата на Future of Design 2019.

 

 
още от Новини

още от София

още от Любопитно