СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Най-голямата закрита футболна зала у нас е с продукти на „Технопанел“
 Facebook

Най-голямата закрита футболна зала у нас е с продукти на „Технопанел“21.01.2020 / 12:22 - CityBuild.bg

„Атрим Арена“ е с размери 90х50 метра и е разположена на входа на Пловдив.

 

„АТРИМ Арена" в Индустриална зона „Тракия" е най-голямата зала за закрит футбол в България. Комплексът разполага с три игрища за футбол „5", две за футбол „7" и едно за футбол „9". Залата е съобразена е с всички изисквания за провеждане на спортни мероприятия, футболни турнири, футбол за аматьори, както и за детски рождени дни. Игрищата разполагат с трибуни и съблекални, има фитнес и ресторант. Изпълнител е строителна компания „Атрим" - с 11 години опит и близо 80 успешни проекта - като специалист при строителство на сгради до 10 000 РЗП.

 

 

„Атрим Арена" разполага с 4 000 м2 игрова площ с изкуствена тревна настилка. Залата е подходяща за  използване по всяко време на годината, като в студените месеци е затворена, а в топлите месеци има възможност за отваряне на страничните стени за охлаждане през лятото.

 

 

Цялото спортно съоръжение е изпълнено със системни решения от „Технопанел", като фасадата е артистично решена с комбинация от сандвич панели, архитектурен бетон и стъкло.

 

 

Използвана е система фасадни панели със скрит монтаж - TFACE SV PU 50 в цвят по  RAL 7016. Покривът е изпълнен с петребрен покривен панел  TTOP 5 PU 40 в цвят по RAL 9002. Системите осигуряват оптимален комфорт във всички зали.

 

 

За естественото горно осветление на футболните игрища са използвани поликарбонати Greka 5 и 10 мм. Естественото осветление има редица преимущества - то не изисква допълнителни средства и води до значителни енергийни икономии.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор