СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Хотел в симбиоза със Западната порта на Сердика
 Facebook

Хотел в симбиоза със Западната порта на Сердика24.11.2017 / 15:34 - CityBuild.bg

Това ще бъде постигнато чрез използване на т. нар. римски тухли и зидария при фасадите, но със съвременен прочит и модерни материали.

 

Хотелският комплекс Ulpia Serdica е с лице към бул. "Тодор Александров" и ул. "Цар Самуил". Обектът предполага връзка с историческия контекст на мястото /близо е до Западната порта на Антична Сердика/.

 

 

Комплексът ще се състои от три части – тризвезден хотел (на 12 етажа), апартаментен хотел (на 7 нива) за дългосрочно отдаване под наем, и конферентен блок в сърцето на терена.

 

 

Капацитетът на хотелския комплекс ще е 100 стаи и 7 апартамента. На последния етаж на една от сградите ще бъде разположен rooftop бар или скай кафе.

 

 

"HOTEL ULPIA SERDICA ще бъде истинско бижу в центъра на София, а за нас - още един достоен проект сред хотелскoто ни портфолио и сграда, подкрепяща основната ни мисия - да създаваме по-добра среда", казват от Atelier Serafimov Architects. Управителят арх. Радомир Серафимов представи проекта на Building Innovation Forum 2017, организиран от "Градът Медиа Груп".

 

 

 
още от Новини

още от АРТ