СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
City Innovation Café ще посрещне международен опит
 Facebook

City Innovation Café ще посрещне международен опит19.06.2018 / 14:21 - CityBuild.bg

Този път гостуват трима специални международни гости, експерти в областта на Smart Cities.

 

Гостите от Великобритания, Франция и Тайван идват за City Innovation Café по покана на консорциума "Smart Connect".

 

Уилям Уеб е главен изпълнителен директор на Weightless SIG, базиран в Обединеното кралство. Той е създател на технологията Weighless-P и съветник на много главни изпълнителни директори и висши членове на правителството във Великобритания. Директор е на Webb Search и председател на IET (Институтa за инженерни науки и технологии).

 

Фабиен Петигранд e главен директор технологии в ubiik inc., със седалище в Тайван - компания, която внася в Европа първите продукти, използващи технология Weightless. Фабиен притежава диплома по дигитални комуникационни системи от Telecom ParisTech, със завършена магистърска програма по инженерни науки в телекомуникациите и обработката на сигнали от Ecole Supérieure d'Ingénieursen Electrotechnique et Electronique, Париж.

 

Тиери Берисот e международен независим консултант и световно признат експерт в IoT / Telecom и Smart City със седалище във Франция и България.

 

 

Домакин на събитието отново ще бъде проектът "Зелена София" към Столична община в залата на ул. "Париж" 1 (на ъгъла с ул. "Московска"). Ще може да се поучите от чуждия опит за дистанционно отчитане на вода, електричество, събирането на отпадъци и други "умни решения", като и ще разберете повече за начина, по който дигитализацията управлява столиците на Великобритания, Франция, Тайван - Лондон, Париж и Тайпе.

 

Повече информация - тук.

 

 
още от Новини

още от София