СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Искаме интериорният дизайнер да достигне и до частния инвеститор
 Facebook

Искаме интериорният дизайнер да достигне и до частния инвеститор01.12.2015 / 11:32 - citybuild.bg

Това каза управителят на АИДБ Гена Събева по повод предстоящата на 3 декември Втора годишна дизайн конференция.

 

Искаме интериорният дизайнер да достигне и до частния инвеститор

 

Конференцията има за цел да засили усещането за общност между интериорните дизайнери - млади и доказани професионалисти с многогодишен опит, да се регламентира професията на интериорния дизайнер у нас, да се създадат условия за реални срещи между инвеститори и дизайнери и конкурентни условия за представяне и избор. Големият интерес, който предизвикаха организираните досега от Асоциацията на интериорните дизайнери в България /АИДБ/ лекции и дискусии, провокира иницииране на срещи за обмяна на творчески похвати между интериорните дизайнери в страната и техните български колеги в чужбина.


Радвам се, че имаме възможност да се включим във Втората годишна дизайн конференция, защото за Държавната агенция на българите в чужбина е важно да създаде мост между българите тук и нашите сънародници извън страната, които могат да споделят своя опит", каза вчера по време на пресконференция Димитър Владимиров - зам.-председател на ДАБЧ. „Това е начало на едно ново сътрудничество за нас. Друга наша инициатива е съвместната ни работа с Национален дарителски фонд „13 века България" по творческата концепция „Толкова близо, толкова далече", както и със САБ относно организирането на срещи на български архитекти от чужбина", каза още той.

 

Тази конференция ни дава възможност да официализираме нашето партньорство с Асоциацията на интериорните дизайнери по отношение на това заедно да задаваме локални тенденции за цветовете на пазара. През януари предстои да обявим Цвета на 2016 година", каза маркетинг мениджърът на ОРГАХИМ Георги Василев. „Дизайнерите ще бъдат въвлечени в този процес и изборът ще дойде именно от тях. Целта е в диалог да намираме правилните, все по-интересни и с все по-високо качество продукти".

 

Искаме интериорният дизайнер да достигне и до частния инвеститор

Зам.-председателят на Държавната агенция на българите в чужбина Димитър Владимиров и маркетинг мениджърът на ОРГАХИМ Георги Василев


Нямахме колебания дали да подкрепим Втората годишна дизайн конференция, каза Снежана Йовева-Димитрова - ръководител Направление „Стратегическо развитие, външни комуникации и продуцентски център" към НДК, домакин на форума. Надяваме се дискутирането на темите, свързани с интериорния дизайн, да се превърне в традиция в пространствата на Двореца, защото те са важни, а публиката се възпитава, когато й се поднасят разнообразни и качествени новини, каза още тя.

 

Подкрепяме конференцията от самото й създаване, заяви и търговският директор на Борса за матраци ВИТ Диляна Иванова. Дизайнерите са наши партньори и могат да ги предлагат на крайните клиенти, като предоставят най-доброто решение от форми и уникални решения, след като са обучени от нас, каза тя.  

 

Искаме интериорният дизайнер да достигне и до частния инвеститор

 

Повече - в citybuildhome.bg 

 

 
още от Новини

още от София