СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Инж. Иван Иванов беше преизбран за председател на Българска асоциация по водите
 Facebook

Инж. Иван Иванов беше преизбран за председател на Българска асоциация по водите25.04.2018 / 14:29 - CityBuild.bg

Зам.-председателите и УС също бяха единодушно преизбрани.

 

Инж. Иван Иванов беше преизбран за председател на Българска асоциация по водите (БАВ). Членовете на организацията отново гласуваха „за" него на Общото отчетно-изборно събрание на Асоциацията, което се проведе на 24 април в София. За заместник-председатели пак бяха посочени инж. Благой Козарев - собственик на „Райкомерс Конструкшън" ЕАД, инж. Георги Владов - управител на „Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Видин, и проф. д-р инж. Петър Калинков от Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Контролният съвет се увеличава с двама представители.

 

 

Инж. Иван Иванов е председател и на УС на Фондация „Европейско сътрудничество за бенчмаркинг" (EBC Foundation) за 2018 г. Член е на Управителния съвет на Европейската федерация на националните асоциации по ВиК услуги (EurEau). Представител е на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) в Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Околна среда 2014 - 2020 г.". Зает е в областта на водния сектор и ВиК отрасъла от 1999 г., като 11 години работи в „Софийска вода" АД, където заема постовете главен секретар и прокурист.


Председателят на БАВ завършва Френската гимназия в София и Химикотехнологичния и металургичен университет (ХТМУ). Магистър е по бизнес администрация от Франкофонския институт по администрация и управление (IFAG) в столицата и от Американския университет в България (AUBG). Специализира във Висшия национален институт за химични технологии (ENSIGC) в Тулуза, Франция.

 

 
още от Новини

още от Страната