СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Изберете надстройка с дървена конструкция и гипсфазерни плоскости от Knauf
 Facebook

Изберете надстройка с дървена конструкция и гипсфазерни плоскости от Knauf16.08.2018 / 18:00 - CityBuild.bg

Част от предимствата са ниско тегло, висока изолация, екологичност.

 

Един добър избор за вашата надстройка или мансарда е с дървена конструкция и гипсфазерни плоскости, произведени във Видин от „Кнауф България". Дървената конструкция се оразмерява в зависимост от ветровите натоварвания. Облицовката от външната страна е от плоскости Vidiwall HI с дебелина 12,5 или 15 мм. Следва топлоизолационната система „Кнауф" или вентилируема фасада, които защитават плоскостта. Дюбелите за топлоизолацията се закрепват директно в гипсфазерната плоскост, а облицовката от вътрешната страна е от гипсови плоскости и паропреграда.

 

 

Гарантирани предимства на дървена конструкция и гипсфазерни плоскости от Knauf:

 

Фасадните стени са по-леки от зиданите. Многослойната структура дава възможност за по-високи изолационни показатели.

 

Получавате екологичен дом, построен от естествени материали - дърво, гипсфазерни плоскости с висока плътност и якост, минерална вата за топлоизолация на външните и звукоизолация на вътрешните стени. Гипсът е основна съставка на продуктите Кнауф. Той е абсолютно безвреден, регулатор на микроклимата, паропропусклив, pH- неутрален, негорим, без мирис и отровни газове.

 

Изпълнявайки подовете по технологията на „сухите плаващи подове" с гипсфазерни подови елементи Vidifloor SOLO, ще редуцирате ударните шумове и ще ограничите преминаването им в съседните помещения.

 

Всички инсталации (ВиК; електро; ОВК; ТВ-кабели; кабели на охранителната инсталация и др.) се монтират в стенните панели и са скрити.

 

Освен това, затоплянето и охлаждането на този тип сгради е много по-бързо поради по-добрата топлоизолация и високата топлинна инерция в сравнение с монолитните сгради. При конвенционалното строителство трябва да се затопли цялата постройка - а при сгради с дървена конструкция се топли само вътрешността.

 

Не на последно място, избирайки такъв тип строителство, имате в голяма степен свобода за архитектурна визия и ориентиране в пространството.

 

Важно е да отбележим и факта, че благодарение на леката си дървена конструкция, тези сгради имат добро поведение при земетръс.

 

Гипсфазерните плоскости са универсалният материал за облицовка на панели с дървена конструкция - укрепват конструкцията и я предпазват от пожар.

 

 

Съвременното строителство с дървесина е енергоефективно, високо технологично и устойчиво, затова неслучайно заема все по-голям дял от новопостроените сгради. Дървото и гипсовите плоскости „работят" заедно много добре. Категорично можем да заявим - ако построим мансардата или надстройката си с дървена конструкция, ще живеем в комфортна среда с пестеливо използване на природните ресурси и в хармония с екологичното равновесие.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор