СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Избират надзор за ремонта на близо 19 км от пътя Сливница-Гълъбовци
 Facebook

Избират надзор за ремонта на близо 19 км от пътя Сливница-Гълъбовци28.01.2020 / 16:23 - CityBuild.bg

Срокът за подаване на офертите е до 17:30 часа на 9 март.

 

Агенция „Пътна инфраструктура" стартира тръжната процедура за строителен надзор при рехабилитацията на близо 19 км от път III-811 Сливница - Гълъбовци в област София. Обществената поръчка е в две обособени позиции. В обособена позиция №1 е консултантската услуга при основния ремонт на 11,5 км от участъка (от км 9+280 до км 20+800), с индикативна стойност 197 000 лв. без ДДС. В обособена позиция №2 са 7,4 км (от км 20+800 до км 28+250), с прогнозна стойност 150 000 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение е 20 месеца.

 

 

В средата на декември 2019 г. беше открита и обществената поръчка за изпълнение на строително-монтажните работи. Предвижда се третокласният път ще бъде основно ремонтиран със средства от бюджета на АПИ. Инвестицията е за над 20 млн. лв. без ДДС. Целта е да бъдат трайно подобрени технико-експлотационните характеристики на пътя и да се създадат безопасни условия за движение, намаляване на пътнотранспортните произшествия и времето за пътуване.

 

Строително-монтажните работи ще включват възстановяване на конструкцията на пътното тяло, габаритът на пътя и полагането на нова асфалтобетонова настилка. Ще се ремонтират 20 прилежащи съоръжения, от които 16 водостока и четири моста. Ще бъдат преасфалтирани пет пътни кръстовища в град Сливница, както и кръстовището в с. Гълъбовци.

 

 
още от Новини

още от Страната