СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Изложение "Стройко" започва
 Facebook

Изложение "Стройко" започва23.10.2018 / 15:18 - CityBuild.bg

Може да го посетите от 24 до 28 октомври включително, всеки ден от 10:00 до 19:00 ч. в НДК - входът е свободен!

 

Стартира СТРОЙКО - най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Заповядайте на 50-то му издание тази есен.

 

 

Очакват ви над 200 фирми-изложители, които ще ви запознаят с най-новото в колекциите си. Ще може да откриете стоки, продукти и услуги, обхващащи целия спектър в строителния бранш с повече от 30 профила. Не пропускайте да се възползвате от възможността да получите и безплатна консултация от експертите.

 

Тази година ще бъдат изложени най-актуалните решения за домашна и сградна автоматизация, ергономичен контрол на вътрешните монитори, защитни външни панели, управление на видеодомофони с датчик за движение, сензор за дим и температура, графичен интерфейс чрез IP видео домофони, елитни алармени системи, управлявани чрез приложение, системи за дистанционно наблюдение и управление и много други.

 

На изложението ще бъдат представени следните smart home решения: автоматично управление, системи за сигурност, система за видеонаблюдение, система за контрол на достъпа, алармени системи, системи за пожароизвестяване, домашни енергоспестяващи системи, система за управление на осветлението.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Избрано