СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Изомраз“ – качествена течна хидроизолация за тераси, бани и басейни
 Facebook

„Изомраз“ – качествена течна хидроизолация за тераси, бани и басейни12.03.2019 / 15:28 - CityBuild.bg

„Изомакс“ подобри продукта, правейки го еднокомпонентен, готов за употреба и лесен за ползване от всеки.

 

ИЗОМРАЗ" е течна хидроизолация в различни цветове, на база водна полимер-каучукова дисперсия, минерални пълнители, пигменти и специални добавки. От 2006 година насам продуктът спечели популярност като една от най-надеждните хидроизолации, особено за открити тераси. Точно заради това, въз основа на 29 години опит, през 2018-а „Изомакс" подобри продукта, правейки го еднокомпонентен, готов за употреба и супер лесен за ползване от всеки. Консистенцията е малко по-гъста отпреди, а самият материал - по-фин. Разбира се, всички свойства на добре познатия „ИЗОМРАЗ" са запазени.

 

През годините се утвърди и приложението на течната хидроизолация като „защитна боя за бетон". Затова продуктът премина изпитания в акредитирана лаборатория, вече е сертифициран като покритие за повърхностна защита на бетонни конструкции съгласно БДС EN 1504-2 и носи маркировка СЕ.

 

 

Предимствата на течната хидроизолация са минимална температура на втвърдяване (0°C), която позволява изпълнението на качествени хидроизолации и през зимата. Продуктът съхне бързо дори и при висока влажност на въздуха и има изключително висока адхезия към всякакви основи. „ИЗОМРАЗ" запазва гъвкавост както при ниски температури (до минус 25°C), така и при високи (до 160°C) и е незапалим. Течната хидроизолация образува супергъвкава мембрана, върху която може да се ходи. Освен това върху нея могат да се полагат директно всички видове облицовки и настилки.

 

„ИЗОМРАЗ" е идеалното решение за открити тераси, бани и мокри помещения, сутерени, басейни, резервоари, водохранилища, други обекти, които се намират постоянно под вода, както и като „защитна боя" за бетон. Течната хидроизолация се полага с армировка от полиестерен воал или стъклофибърна мрежа.

 

С предимствата на „ИЗОМРАЗ" се запознаха посетители на изложението АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА в Интер Експо Център София от 6 до 9 март. На щанда си „Изомакс" показа както утвърдени продукти, така и набиращият популярност нов продукт „ИЗОМАКСИТ" - покритие за защита на нови и ремонт на съществуващи бетонови настилки на паркинги, рампи, площадки, алеи и др.   

 

Снимки: CityBuild.bg

 

Като една от първите фирми в строителния бранш, въвела системата за контрол на качеството ISO 9001:2008 още през 2004 година, в края на февруари тази година „Изомакс" защити за 16-ти път уменията си да произвежда висококачествени течни хидроизолации и топлоизолации пред одиторите. Подробно са проверени всички аспекти на контрола на качеството - от входящите суровини, производството и опаковането, до продажбите и заявките на клиенти и дистрибутори. Фирмата не само че отговаря на всички изисквания в обновения стандарт ISO 9001:2015, но не получи дори препоръки за подобрения.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор