СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Качество и продуктивност в новата версия на Vectorworks
 Facebook

Качество и продуктивност в новата версия на Vectorworks18.09.2018 / 13:27 - CityBuild.bg

Фокусът е повишена ефективност, която да позволи на дизайнерите да работят по-бързо и да постигат повече.

 

 

Vectorworks 2019 предлага множество подобрения в цялата гама от продукти на компанията - Architect, Landmark, Spotlight, Fundamentals и Designer, както и в BraceworksTM и Vision. Новата версия включва иновации и функционалности, насочени към дизайнерите от архитектурната, ландшафтната, развлекателната индустрия и интериорния дизайн, които значително да подобрят 3D и BIM моделирането, 2D чертането, документацията, презентационните възможности.

 

 

„Както винаги, и при разработването на тази версия се вслушахме внимателно в това, което нашите клиенти имаха да ни кажат. Така достигнахме до основния ни акцент тази година - още по-добро качество и представяне на Vectorworks", каза изпълнителният директор на компанията - Dr. Biplab Sarkar. „Ние взехме предвид кои са най-често следваните дизайн процеси от нашите потребители и имплементирахме редица нововъведения, с които да подобрим цялостното преживяване при работа с продуктите."

 

 

Именно в духа на качество, ефективност и продуктивност са по-голямата част от подобренията във Vectorworks 2019. По този начин софтуерът представя необходимите инструменти на своите потребители, с които да преодолеят предизвикателствата в работата си и да реализират своята визия по-бързо и по-лесно. Част от подобренията включват:

 

  • Уникална възможност BIM обектите да се показват с различно ниво на детайлност в зависимост от мащаба, което от своя страна води до по-изчистен процес по BIM моделиране.

 

  • Подобрена съвместна работа, основана на OpenBIM концепцията, благодарение на оптимизиран експорт на IFC данни. Това нововъведение позволява по-ефективен обмен на BIM модели с други професионалисти.

 

  • Функция за анализ на окабеляването в модула Braceworks, която подпомага този иначе сложен процес и дава на експертите от развлекателната индустрия повече свобода на действие.

 

  • Увеличена скорост на цялостното поведение на софтуера. Конкретно в приложението Vision е постигната до 7 пъти по-висока скорост на операциите. По-гладката работа на програмите позволява оптимизиране на дизайн процесите, като потребителите не губят време в изчакване.

 

  • Допълнителни интеграции с партньорски продукти за автоматизиране на част от процесите. Например, интеграцията с AutoTurn online дава възможност за анализ на движението на различни превозни средства в завой. Това ще позволи на ландшафтните архитекти да планират по-добре маневрите при движението на превозни средства в своите проекти.

 

  • Възможност да се коригират рендери и изображения през новата функционалност Image Effect, без да се налага експорт на файлове към друг софтуер - Photoshop или Illustrator например. По този начин продуктите на Vectorworks затвърждават позицията си на all-in-one решения, които позволяват на дизайнерите да реализират своите проекти - от идея до представяне пред клиент - в една програма.

 

 

"Vectorworks 2019 ще има видим ефект върху продуктивността, като ще позволи на дизайнерите да подобрят и улеснят ежедневните си дизайн процеси.", каза Steve Johnson - вицепрезидент на Vectorworks, Inc. „Потребителите ще усетят ползите от новата версия в момента, в който отворят програмата и видят как файловете се зареждат до 4 пъти по-бързо. Подобренията във Vectorworks Graphic Module (модул за създаване на висококачествени интерактивни изображения) сега ще позволят по-ефективното използване на наличния хардуер и особено на централния и графичния процесор. Тези подобрения ще направят всички работни процеси много по-бързи."

 

 

Във връзка с новата версия Немечек България организира събитието „Future of Design". То предоставя възможност на заинтересованите професионалисти да се запознаят с иновативните технологии, разработени за архитекти, ландшафтни проектанти, сценографи и други дизайн и BIM специалисти, и да узнаят как да реализират дори най-креативните си идеи с Vectorworks. Специално за семинара в София пристига главният изпълнителен директор на Vectorworks Inc. Събитието ще се проведе на 4 октомври от 17:00 ч. в хотел Арена ди Сердика, Амфитеатър.

 

 

За да научите повече за Vectorworks 2019 и новите възможности, моля посетете http://www.nemetschek.bg/vectorworks/2019/.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор