СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Ново качество на живот представя „Атама“ на „СИХРЕ 2020“
 Facebook

Ново качество на живот представя „Атама“ на „СИХРЕ 2020“16.01.2020 / 17:06 - CityBuild.bg

Международното изложение за хотелско, ресторантско, СПА и фитнес оборудване ще се проведе от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

 

По време на изложението „Атама" ще сподели с вас 30-годишния си опит и избора на клиентите - над 150 хотела. Фирмата ще демонстрира уелнес дизайн като ключов фактор в привличането на клиенти.

 

 

По време на международното изложение „Атама" ще представи терапевтичен масаж със силата на водата от Wellsystem. На СИХРЕ 2020 фирмата ще направи премиера на серията за кръгова тренировка Biocurcuit и ще демонстрира новия професионален велотренажор Bike Personal - продукти на италианската компания Technogym. Велотренажорът е част от серията за домашен уелнес Personal и беше представен на изложението Salone del Mobile 2019. Ще успеете да изпробвате удобството му и да се насладите на стилния му дизайн на СИХРЕ 2020.

 

Дизайн в технологията

 

И още - на изложението „Атама" ще представи предложения на водещата компания за спа и бюти оборудване NILO - масажно легло OMNIA и мивка KIWI. Мивката е изработена от висок клас неръждаема стомана, с дървена рамка, полирана с бяло стъкло и голям брой чекмеджета.   

 

 

Масажното легло OMNIA се отличава с впечатляващ дизайн и ергономика, като три мотора се грижат за прецизното функциониране. Максималният комфорт се осигурява от удължени опори за ръце, като височината се регулира електронно. Високото качеството на матрака допълва приятното усещане по време на процедурата.   

 

 

В допълнение към гамата уреди, 24-часовите услуги, маркетингови ресурси в помощ на продажбата и обучение на вашия персонал, „Атама" предлага и индивидуални решения за уелнес и фитнес зоната във вашия дом, клуб, хотел, спа център, офис или спортен комплекс. Как компанията съчетава дизайн и технология - разберете на СИХРЕ 2020 от 28 до 31 януари на щанд B7 в зала 4 в Интер Експо Център в София.

 

 
още от Новини

още от Баш майстор