СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Какво е Smart & Green Business Camp 2019?
 Facebook

Какво е Smart & Green Business Camp 2019?17.06.2019 / 10:22 - CityBuild.bg

Международна конференция ще събере европейски и български експерти в областта на недвижими имоти, пропърти и фасилити мениджмънт.

 

Събитието е организирано от Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) и сп. Enterprise. Сред акцентите на конференцията ще бъдат тенденциите и прогнозите за пазара, европейската енергийна политика и индустриалната конкурентоспособност на България, зелените градове и умни мрежи, развитието на фасилити мениджмънта и предизвикателствата на пазара на недвижими имоти в Европа и у нас. Ще бъде разгледана и ролята на технологиите във ФМ индустрията, фасилити мениджмънтът като основен елемент за взаимодействие и икономическо развитие, както и ISO41011-3 – международен стандарт, осигуряващ добавена стойност в управлението на ФМ договори и оперативната дейност на компаниите.

 

Лектори на форума ще бъдат водещи експерти в областта на фасилити мениджмънта и управлението на недвижими имоти, сред които Левент Атлатъ – председател на Турската ФМ асоциация, Алексей Гринченко – фасилити менджър на фабрика на Рhilips-Санкт Петербург, Иван Велков – председател на БГФМА, Горан Миланов – EURO FM, Таня Косева – председател на Асоциация на собствениците на бизнес сгради (АСБС), арх. Златина Събева – изпълнителен директор на ЕXG, част от GVA Worldwide, член на Камарата на независимите оценители в България. Презентации пред участниците ще представят също така Йордан Станков – член на УС на БГФМА, Елица Панайотова – координатор на "Зелена София", арх. Константин Пеев – ЕКСА, както и Иглика Йорданова – изпълнителен директор на Colliers International.

 

 

Вторият ден на форума предвижда посещения на бизнес, офис и индустриални сгради с иновативни и добри фасилити практики. Участниците ще имат възможността да разгледат офис и бизнес сградата на Experian Bulgaria на бул. "Цариградско шосе" №86 в София.

 

Подробности - тук.

 

 
още от Новини

още от София