СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
KALE KILIT – един разпознаваем бранд в сферата на заключващите системи
 Facebook

KALE KILIT – един разпознаваем бранд в сферата на заключващите системи14.07.2017 / 17:10 - citybuild.bg

Фирмата е символ на качествен продукт на достъпна цена.

 

Миналата седмица,  като официален представител на турската фирма за България, "КАРА-КА" ООД организира семинар, на който клиенти, архитекти, строителни фирми и дистрибутори се запознаха с продуктовата гама на KALE KILIT и с новите решения на фирмата.

 

 

Благодарение на своя дълъг опит, стила на корпоративно управление, подхода към качествено производството, динамичната си и силна структура, KALE KILIT, чиято история започва още през 1953 година, продължава да се развива не само на територията на Турция, но и на световния пазар. KALE KILIT е един от най-големите производители на брави и патрони за врати в света и най-големият производител в Европа. Фабриката заема 100 000 кв.м и дневно произвежда 125 000 брави и 75 000 патрони за врати. Фирмата предлага широк асортимент продукти и заради голямата си търговска мрежа осигурява доставки във всяка точка на страната и в над 100 държави по света. У нас KALE KILIT е представена от фирма "КАРА-КА", която през 2006 година се преобразува в ООД и разширява асортимента на предлаганите от нея продукти с обков и заключващи системи за врати (входни и интериорни) и дограма (Al и PVC).

 

 

 

 

Целта на този форум беше да се срещнем с настоящи и потенциални клиенти, архитекти и строителни фирми, за да им представим нашите проекти, но най-вече - различните ни продукти, електромеханизми и защитен хардуер за врати, които все още са непознати на българския пазар", каза за CityBuild.bg Джем Кизилтан, мениджър продажби на KALE KILIT. „Използвахме тази среща и за да се опознаем, защото рядко имаме такава възможност. На събитие като това производителят, дистрибуторът, дилърът и продавачът се срещат и могат да обменят идеите си, изслушвайки се", каза той. 

 

 

KALE е позната със своите механични брави и цилиндри, но ние имаме и електромеханични продукти - за хотели, офиси и сгради със специални изисквания. Днес представихме всички наши продукти на таргетните ни сегменти от пазара", каза още Кизилтан.

 

 

 

Идеята на семинара беше да презентираме нови продукти - за производителя и за нашия пазар, както и да затвърдим позиции с предлагани в момента продукти на KALE KILIT, каза за CityBuild.bg и Ивайло Ирчев, мениджър продажби на "КАРА-КА" ООД. „Марката присъства на пазара години наред и смея да твърдя, че тя е един от водещите производители и най-разпознаваеми брандове в сферата на заключващите системи. По-популярни у нас са решения като масовите патрони за битово ползване или масовите брави за входни дървени или алуминиеви врати, а това, което искаме да постигнем с този семинар и което е част от нашата стратегия занапред, е да популяризираме продукти и системи, каквито KALE KILIT от години изнася в над 100 страни по света, но по една или друга причина са непопулярни на нашия пазар."

 

 

KALE KILIT е популярен като производител на трайни и качествени продукти, като масовите са в средния ценови сегмент. „Фирмата е символ на качествен продукт на достъпна цена. На тази база съм сигурен, че в близко бъдеще ще надграждаме и ще разширим гамата и с по-високия клас продукти на марката. Като тенденция на европейския и световния пазар все по-силно навлизат електромеханични, електромагнитни и безжични системи за заключване и сигурност. KALE KILIT като производител също е насочил сериозни усилия в тази посока. Част от продуктите показахме на презентацията и те по наше виждане са бъдещето на заключващите системи - нещо, върху което ще поработим здраво в следващите месеци", каза още Ивайло Ирчев.  

 

Снимки: CityBuild.bg

 

 
още от Новини

още от Баш майстор