СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
„Кнауф“ на Архитектурно-строителната седмица
 Facebook

„Кнауф“ на Архитектурно-строителната седмица18.02.2020 / 11:25 - CityBuild.bg

По време на изложението специалистите на фирмата ще направят презентация на система за фасадна топлоизолация с каменна вата.

 

Юбилейното 20-о издание на Архитектурно-строителната седмица ще се проведе от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център в София. Международното събитие ще е най-мащабното досега и с обогатен тематичен профил. То ще се фокусира върху устойчивия бизнес, тенденциите в строителния бранш, високите технологии, новите материали и визиите за бъдещето. В рамките на изложението фирма КНАУФ ще представи фасадни топлоизолационни системи с каменна вата и EPS - на Щанд В5 в Зала 3.

 

 

По време на презентация на 26 февруари от 14.00 часа в семинарната зона на зала 4 ще се запознаете с тънкостите на полагане на „Кнауф" системата за фасадна топлоизолация с каменна вата. „Кнауф България" непрекъснато развива и подобрява своите изделия и обогатява продуктовата си палитра, като редом с добре познатите системи за сухо строителство предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство. Топлоизолационните фасадни системи "Кнауф" са синоним на висококачествени решения и стандарт на живот.

 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор