СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Колодрумът в Пловдив отвори врати
 Facebook

Колодрумът в Пловдив отвори врати31.08.2015 / 09:30 - citybuild.bg

В новата зала може да се практикуват над 25 вида спорт. Капацитетът на съоръжението е 6200 седящи места с възможност до 8000 при концерти.

 

„Изключително се вълнувам и е чест за мен да споделя този миг с вас. Миг, който толкова дълго време чакахме, за да имаме такава прекрасна зала, да имаме покрит колодрум - най-модерният в Източна Европа", заяви вчера министърът на спорта Красен Кралев пред препълнената зала. "Това ми вдъхва увереност, че нашите шампиони, нашите титли, които ще завоюваме в тази зала, ще се радват на одобрението на българската публика. Тя ще дава сили на нашите спортисти да побеждават, защото така се създават легендите и се създава историята на спорта, така се създава историята на залата. Искрено се надявам, че това спортно съоръжение ще даде тласък не само на българското колоездене, но и на всички 25 спорта, които могат да се практикуват тук", каза още той.

 

 

"Да им е честита на пловдивчани многофункционалната спортна зала. Пожелавам им много и успешни спортни събития, концерти и социални мероприятия. Обещавам им също така, че до няколко месеца ще отвори врати и опожареният Драматичен театър „Н.О.Масалитинов". Днес официално започнахме ремонта на театралната сграда в Пловдив", каза премиерът Бойко Борисов. 

 

Редактор: Ема Димитрова

 

 

 

 
още от Новини

още от Страната

още от Избрано