СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Конкурс търси идейни проекти за хотелски ризорт в Занзибар
 Facebook

Конкурс търси идейни проекти за хотелски ризорт в Занзибар15.11.2019 / 12:28 - CityBuild.bg

Идеята за “BOHEMIANS” е създаването на иновативен, авторски и концептуален архитектурен дизайн.

 

Fitzharris & Price Ltd обявява конкурс, насочен към студенти, млади професионалисти, архитекти с опит и архитектурни студиа, които да предложат идейни проекти за дизайн на хотелски ризорт с локация Занзибар, Танзания. От участниците се изисква да разработят концепция за архитектурен проект и дизайн, отговарящи на целите и концепцията на проекта, както и на изискванията за брандиране на хотелска верига в 5 и 5S сегмент (луксозна 5-звездна верига).

 

 

Конкурсът е явен и двуетапен. На първи етап (до 15 януари 2020) всички участници могат да изпратят конкурсните си проекти. Фицхарис & Прайс ЕООД ще селектира не по-малко от 5 и не повече от 10 проекта, които да продължат на втори етап, без да се обявява ред на класиране. Участниците на втори етап ще могат да преработят проектите си и лично да ги представят пред Фицхарис & Прайс ЕООД и състава на журито. В случай, че постъпят по-малко от 15 проекта в първия етап на конкурса, възложителят си запазва правото да го прекрати.

 

За да участвате, попълнете Формата и Въпросника за участие, като предоставите исканата предварителна информация. На всички одобрени кандидати ще бъде изпратена по мейл детайлна информация, включваща: Задание за проектиране, Конкурсна програма, Concept Guide и други помощни материали за конкурса.

 

Идеята зад проекта “BOHEMIANS” е създаването на иновативен, авторски и концептуален архитектурен дизайн, който да се отличава с издържано чувство за естетика и ненатрапчив лукс, особено отношение към детайла и артистичен привкус. Търси се модерно и същевременно класическо решение, в което естетвените материали са на особена почит.

 

Наградният фонд на конкурса е на стойност 14 000 лева. Той ще бъде разпределен след втория етап по следния начин: първа награда - 10 000лв., втора награда - 3 000 лв., и трета награда - 1 000лв.

 

Fitzharris & Price Ltd

България, София, ул. "Московска" 15

Телефон за контакт при предаване на проекти (етап 1 и етап 2): 0883989798, Боряна Борисова

 

 
още от Новини

още от АРТ